Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Πότε θα γίνουν οι ΠΚΕ για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Πότε θα γίνουν οι ΠΚΕ για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2017Μετά από πολλά ερωτήματα αναγνωστών του panelladikes24 σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ΠΚΕ για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές έτους 2017, σας ενημερώνουμε ότι η διατιθέμενη περίοδος για τη διεξαγωγή των ΠΚΕ είναι από 26 Ιουνίου έως 26 Ιουλίου.

Ωστόσο, θα πρέπει να αναμένουμε την έκδοση της σχετικής προκήρυξης όπου θα υπάρχει το χρονοδιάγραμμα των απαιτούμενων διαδικασιών (υποβολή αιτήσεων, έλεγχος αιτήσεων, υποβολή ελλιπών δικαιολογητικών από υποψήφιους, ανακοίνωση υποψηφίων δεκτών για πκε) καθώς και το πρόγραμμα των ΠΚΕ σε κάθε Σχολή, το οποίο ανακοινώνεται συνήθως μαζί με τους πίνακες δεκτών υποψηφίων για ΠΚΕ. 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στη διαδικασία των προκαταρκτικών εξετάσεων προηγούνται οι ιατρικές και ψυχομετρικές, των αθλητικών εξετάσεων, ενώ οι συμμετέχοντες σε κάποιο ειδικό μάθημα προγραμματίζονται μετά την ολοκλήρωση της εξέτασής τους σε αυτό.

Τονίζεται ότι:

- οι ΠΚΕ είναι υποχρεωτικές για όλους τους υποψηφίους και θα γίνουν σύµφωνα µε προγραµματισµό της κάθε σχολής.

- οι ΠΚΕ είναι υποχρεωτικές και για τους υποψήφιους που είχαν υποβληθεί σε αυτές στο παρελθόν είτε στην ίδια ή σε άλλη Σχολή.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


14 σχόλια:

  1. παιδιά μην αγχώνεστε.η προκήρυξη θα βγει.καλή επιτυχία στις εξετάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι φίλε δεν έχω πληροφορίες αλλά η περσινή είχε βγει 9 μάη.κάπου εκεί πιστεύω και φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το παιδι σε ρωτησε για ποια σχολη ενδιαφερεσαι και εσυ ειρωνευσαι.στο κατω κατω ας μην απαντουσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δν με πειραζει φιλε μου να με ειρωνευτει καποιος το θεμα και το γεγονος που αν θελεις με στεναχωρει ειναι πως ειμαστε ( υποθετω για να παρακολουθουμε τις προκυρήξεις) νεα παιδια 17-18 χρονια και θελουμε να ενταχθουμε στις στρατιωτικες σχολες και στις ενοπλες δυναμεις ! με τετοιου ειδους συμπεριφορες το μονο π καταφερνουμε ειναι να εξευτελιζουμε περαν απο τους ιδιους τους εαυτους μας και τις ενοπελς δυναμεις καιμετα οικοδομειται ολη αυτη η εικονα για το προσωπο τους ! τι να πω ..ο καθενας ας κανει οτι θελει ! ευχομαι και σε εσενα και στον φιλο μ απο επανω( χωρις καμια διαθεση ειρωνιας) καθε επιτυχια και δυναμη και να τα καταφερουμε !

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ? ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ? ΨΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την εισαγωγή σπουδαστών στις ΑΕΝ θα εκδοθεί σχετική εγκύκλιος.

      Το panelladikes24 θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

      Ωστόσο μέχρι τότε μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στην αντίστοιχη περσινή εγκύκλιο στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

      http://panelladikes24.blogspot.gr/2016/06/2016_8.html

      Διαγραφή
  5. Η Διεξαγωγή των ΠΚΕ θα πραγματοποιηθεί εντός του χρονικού διαστήµατος από Πέµπτη 22 Ιουνίου 2017 έως και Πέµπτη 20 Ιουλίου 2017.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η προκήρυξη για αστυνομία και πυροσβεστική πότε θα βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναμένουμε. Το panelladikes24 θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

      Διαγραφή