Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ έτους 2017 - Όσα πρέπει να γνωρίζουν μόνο στο panelladikes24

Αποτέλεσμα εικόνας για τεφαα αιτησεις προθεσμιες δικαιολογητικα αποτελεσματα αθληματα βασεις panelladikes24

Το panelladikes24 προς ενημέρωση των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ επισημαίνει τα ακόλουθα:

- Οι υποψήφιοι ΓΕΛ καθώς και υποψήφιοι ΕΠΑΛ (για πρώτη φορά) έχουν πρόσβαση στα πέντε τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που λειτουργούν σε Αθήνα, Τρίκαλα, Θεσ/κη, Σέρρες και Κομοτηνή. 

- Οι υποψήφιοι ΓΕΛ έχουν πρόσβαση στα ΤΕΦΑΑ από όλες τις Ομάδες Προσανατολισμού καθώς περιλαμβάνονται σε όλα τα Επιστημονικά Πεδία. 

- Όλοι οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ έχουν πρόσβαση στα ΤΕΦΑΑ καθώς τα συγκεκριμένα τμήματα εντάσσονται στο πεδίο που μπορούν να επιλέξουν ανεξάρτητα από τον τομέα που έχουν αποφοιτήσει.

Κάνε like στη σελίδα του panelladikes24 στο facebook για να μαθαίνεις πρώτος κάθε εξέλιξη που σε ενδιαφέρει.

- Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται για τα ΤΕΦΑΑ και συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017, υποχρεωτικά θα συμμετάσχουν και στις πρακτικές δοκιμασίες (υγειονομική εξέταση και αγωνίσματα).

- Απόφοιτοι που ενδιαφέρονται για τα ΤΕΦΑΑ και θα συμμετέχουν εκ νέου σε Πανελλαδικές Εξετάσεις, είναι υποχρεωμένοι να εξεταστούν στις πρακτικές δοκιμασίες για τα ΤΕΦΑΑ, ανεξαρτήτως αν είχαν εξεταστεί σε αυτές στο παρελθόν. 

- Όσοι υποψήφιοι ενδιαφέρονται για το 10% (απόφοιτοι των ετών 2015 και 2016) των θέσεων στα ΤΕΦΑΑ, δεν θα διαγωνιστούν εκ νέου στις πρακτικές δοκιμασίες, αλλά θα διατηρήσουν τις τελευταίες τους επιδόσεις. 

- Υποψήφιοι των ετών 2015 και 2016 που δεν είχαν υποβληθεί στις πρακτικές δοκιμασίες των ΤΕΦΑΑ, φέτος δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι για το 10% των ΤΕΦΑΑ. 

- Απόφοιτοι ΕΠΑΛ δεν μπορούν να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στα ΤΕΦΑΑ με το 10%.

- Υποψήφιοι που, αν και στην Αίτηση - Δήλωση συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 δε δήλωσαν επιθυμία εισαγωγής στα ΤΕΦΑΑ, μπορούν τελικά να είναι υποψήφιοι, αρκεί να υποβάλουν σχετική αίτηση και δικαιολογητικά στις επιτροπές υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας. 

- Το ΥΠΠΕΘ όρισε ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2017-2018, το διάστημα από την Τρίτη 20-6-2017 μέχρι και την Παρασκευή 30-6-2017.

- Το ΥΠΠΕΘ θα ανακοινώσει με νέα εγκύκλιο τις έδρες των επιτροπών υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας καθώς και τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι υποψήφιοι σε αυτές. (Δείτε εδώ την αντίστοιχη περσινή ανακοίνωση). 

- Η διεξαγωγή της Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψήφιων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ πραγματοποιείται σύμφωνα με τα προγράμματα που θα ανακοινωθούν από κάθε επιτροπή (αναμένονται επιπλέον ανακοινώσεις). 

- Οι ενδιαφερόμενοι επιλέγουν τρία αγωνίσματα για εξέταση από τα τέσσερα (4) που περιλαμβάνουν οι πρακτικές δοκιμασίες.

- Δείτε εδώ τα αγωνίσματα και την βαθμολογική κλίμακα αγωνισμάτων για τα ΤΕΦΑΑ

- Οι υποψήφιοι ανάλογα με τις επιδόσεις που επιτυγχάνουν στις πρακτικές δοκιμασίες συγκεντρώνουν ανάλογο αριθμό μορίων τα οποία προστίθενται στα συνολικά μόρια των γραπτώς εξεταζομένων μαθημάτων. Ο τελικός βαθμός των πρακτικών δοκιμασιών προκύπτει από το μέσο όρο των βαθμών των τριών αγωνισμάτων, ο οποίος πολλαπλασιάζεται με το 200 για να προκύψουν τα μόρια. Ο μέγιστος αριθμός μορίων μπορεί να είναι τα 4.000 μόρια. Έτσι, για παράδειγμα υποψήφιος που έχει συγκεντρώσει στα τρία αγωνίσματα που επέλεξε τους βαθμούς 20, 17, και 15 θα έχει τελικό βαθμό: ( 20 + 16 + 15 ) : 3 = 51 : 3 = 17 * 200 = 3.400 μόρια.

- Τα μόρια που συγκεντρώνουν οι υποψήφιοι από τις πρακτικές δοκιμασίες προσμετρώνται για να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους μόνο στα ΤΕΦΑΑ. 

- Σε περίπτωση μη συμμετοχής του υποψηφίου σε αγώνισμα που έχει ήδη δηλώσει με αίτησή του ότι θα εξεταστεί, σημειώνεται στο πινάκιο η ένδειξη ΑΠΟΥΣΙΑ και για την εξαγωγή του μέσου όρου υπολογίζεται ως βαθμός του αγωνίσματος το μηδέν (0). Ο υποψήφιος βαθμολογείται μόνο αν έχει λάβει μέρος σε ένα (1) τουλάχιστον αγώνισμα. Ο υποψήφιος που δε λαμβάνει μέρος σε κανένα αγώνισμα αποκλείεται από τη διαδικασία επιλογής για τα ΤΕΦΑΑ

- Οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ ανακοινώνονται τέλος Ιουλίου, δηλαδή μετά τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Σημειώνεται ότι τo panelladieks24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώνει άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε εδώ τις ΒΑΣΕΙΣ ΤΕΦΑΑ 2016.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




1 σχόλιο:

  1. Από 20 έως 30/6 η πρακτική δοκιμασία των υποψήφιων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α. - Δείτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τις έδρες των επιτροπών υγειονομικής εξέτασης - Αναλυτικές πληροφορίες

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2017/05/20-306.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή