Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Στις 3.000 οι αιτήσεις για κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφή - Μόνο το 20% έχει εγκριθεί

Αποτέλεσμα εικόνας για αιτήσεις για κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφή αποτελεσματαΣχετικά με τις κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφές φοιτητών, σας ενημερώνουμε ότι:

- έχουν κατατεθεί φέτος 3.000 αιτήσεις μέχρι στιγμής. Σημειώνεται ότι οι φοιτητές μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας που έληγε μέχρι τις 31/10.

- ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος κατά 1.000 αιτήσεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

- η αρμόδια επιτροπή που έχει συσταθεί στο ΥΠΠΕΘ για την εξέταση των αιτήσεων έχει εγκρίνει το 20% των αιτήσεων σε 18 συνεδριάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί.

- εξετάζονται αλλαγές στη διαδικασία καθώς είναι χρονοβόρα και κοστοβόρα.

- η τελευταία ανακοίνωση από το ΥΠΠΕΘ για τα αποτελέσματα έχει γίνει στις 26/1/2017. Δείτε εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι το ΥΠΠΕΘ έχει ανακοινωθεί ότι μελετάται η αναμόρφωση των κριτηρίων των μετεγγραφών, ώστε να μην εμποδίζεται η μετεγγραφή των φοιτητών/τριών που το έχουν περισσότερο ανάγκη.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


7 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε pan24blog που μας κρατατε ενημερους!Μπορειτε να μας εξηγήσετε περισσοτερο τις τελευταίες 3 γραμμες που γραφετε??Δεν το καταλαβα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΥΠΠΕΘ έχει σκοπό να επανεξετάσει τα κριτήρια των μετεγγραφών φοιτητών. Αναμένουμε τις θέσεις του ΥΠΠΕΘ. Το panelladikes24 θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

      Διαγραφή
  2. Αφου και ο καθε πικραμένος εκανε.
    Οι περισσότεροι έκαναν για Οικονομικά προβλήματα θεωρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PAN24blog ευχαριστούμε για την εγκυρη ενημερωση σας!εχω δυο ερωτήσεις προς εσας και εάν εχετε χρονο να τις διατυπώσετε και στο υπουργειο:ΘΑ γινει αναμορφωση κριτηριων και για τις κατ εξαιρεση ή μονο για τις κανονικες???Ποτε θα εχουμε αποτελέσματα για αυτους που εκαναν τελη νοεμβρη- αρχες δεκεμβρη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παιδια γιατι καθυστερουν τοσο πολυ να βγαλουν τα αποτελεσματα???Εσεις απο το pan24blog,εκτος απο αξιολογη εγκυρη ενημερωση που μας προσφερετε,μπορειτε να πιεσετε λιγο να τα βγαλουν γρηγορα?Ελεος ,θα μας πεθανουν,ελεος τοση αναμονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ 8/11,9/11,10/11... ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτοί που έστειλαν μετά τις 26/10 για μεταγγραφή πότε θα βγουν τα αποτελέσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή