Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Πιέσεις στο ΤΕΙ Αθηνών για να ολοκληρώσει τις μετεγγραφές φοιτητών - Τι είπε ο υπουργός στη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

O υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου απάντησε στη Βουλή σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννη Δελή σχετικά με τους μετεγγραφέντες σπουδαστές των τμημάτων του ΤΕΙ Αθήνας που δεν ολοκλρώνεται η μετεγγραφή τους.


Δείτε επίσης:






Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


20 σχόλια:

  1. ΠΑΊΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΆΤΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΏΝ ΜΑΣ! ΓΙΑ ΠΌΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΥΠΝΆΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΊΔΑ ΌΤΙ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ; ΈΧΟΥΜΕ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκιο, από το καλοκαίρι παίζουν μαζί μας,έχει κλονιστει η υγεία μας,έλεος!!! Πρωθυπουργε κάνε κάτι δεν αντεχουμε άλλο, είσαι νέος άνθρωπος, λυπησου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΆΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΠΌΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΆΚΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΜΕΊΣ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΈΨΕΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η συμπεριφορά των πρόεδρων στο ΤΕΙ της Αθηνας είναι απαραδεκτη! Αρνούνται να συζητήσουν μαζί μας και είναι κάθετοι στο ότι δεν θα μας δεχτουν! Θα έπρεπε το υπουργείο να εξετάζει καλύτερα ποιους ανθρώπους βάζει στις ακαδημαϊκες αίθουσες! Πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι και μετά "επιστήμονες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ... και ΔΕΝ είναι μόνο τα ΤΕΙ αλλά και ένα τελευταίο τμήμα των ΑΕΙ το ΜΗΧ-ΜΗΧ του ΑΠΘ όπου δεν εγγράφουν 10 φοιτητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν εγραψα εγω το παραπανω σχολιο παιδια μην ανησυχειτε η διαδικασια θα εχει αισιο τελος για εσας!μην γραφεις με το ονομα μου οποτε το κανεις το καταλαβαινω μου ερχονται ειδοποιησεις

      ''ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ''

      Διαγραφή
  7. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤ ΠΟΣΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!
    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα τμήματα στο ΤΕΙ Αθηνας προχώρησαν στο ΣτΕ,και πολύ φοβάμαι πως δεν θα δικαιωθουν οι φοιτητές! Το 2014 που είχε γίνει κάτι παρόμοιο με την αρχιτεκτονικη,το ΣτΕ είχε ακυρώσει τον πίνακα των μεταγραφων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΥ σωστα εχουν προχωρησει και το απθ,εκπα και πολλα αλλα,ο δημητρακης ντ φοβαται μηπως τον πιασει το ΣτΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ Κ.υπουργου.Α και που σαι δημητρακη τι σου ειπε σημερα στο γραφειο του ο κ.υπουργος;
      ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ,Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ
      ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
  9. ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!
    ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TO 70% που πηραν είναι κάτοχοι εργοστασίων,σκαφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΥ καλα κανουν και προσφευγουν τα ΑΕΙ,αφου δεν υπαρχει αντικεινικοτητα στις μετεγγραφες,αμεροληψια με τα κυαλια βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αυριο παιδια θα φτιαξουμε site sto fb:ΔΙΑΠΛΟΚΗ-ΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξέρω ποιοι πήραν την μεταγραφή και ποιοι το άξιζαν πραγματικά!!!! Εγώ ξέρω ότι υπάρχουμε παιδιά που έχουμε δώσει από δύο φορές πανελλήνιες χωρίς κανένα φροντιστήριο και όλες οι ελπίδες μας για να ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΜΕ στηρίζονται σε αυτή την μεταγραφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δε λεμε για αυτη την κατηγορια παιδιων,αυτα τα παιδια επρεπε να ειχαν παρει απο τους πρωτους,πραγμα που σε καποιες περιπτωσεις δεν εγινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΦΤΑΊΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΕΜΕΙΣ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΆΣΕΙ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝΕ;;;;; ΠΟΤΈ ΘΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΠΆΛΙ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ;;;;;

      Διαγραφή
  15. Η εντολή του υπουργείου πρέπει να γίνει αποδεκτή, σε όποιον διευθυντή τει δεν του αρέσει να παραιτηθεί, είναι δημόσια σχολή και είναι υποχρεωμένοι να μας δεχτούν, τα παιχνίδια τους αλλού όχι στο μέλλον μας, από Δευτέρα όλοι πίεση στις σχολές μας, μέχρι εδώ και μη παρέκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μήπως αυτές οι επιτροπές πάνε κόντρα στην κυβέρνηση ? Κάτοχοι εργοστασιων, εξοχικων κ πολυτελών αυτοκινήτων έχουν πάρει μετεγγραφη απο την αρχή κι εμείς που δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα ακόμα περιμένουμε. Τελειώνει ο Φλεβάρης κι ακόμα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή