Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Δείτε το πόρισμα του ΙΕΠ που κατατέθηκε σήμερα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής

Αποτέλεσμα εικόνας για Δείτε το πόρισμα του ΙΕΠ που κατατέθηκε σήμερα στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της ΒουλήςΞεκίνησαν σήμερα οι διεργασίες της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής με θέμα ''Αναβάθμιση του Λυκείου - Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση''.

Η πρώτη συνεδρίαση είχε διάρκεια περίπου δύο ώρες ενώ ορίστηκε νέα συνεδρίαση της Επιτροπής την επόμενη Τρίτη 31/1/2017.

Σημειώνεται ότι κατά την συνεδρίαση διενεμήθηκε στους βουλευτές η πρόταση του Ι.Ε.Π. για το Λύκειο. Δείτε το συγκεκριμένο αρχείο πατώντας εδώ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Τι ειναι αυτο; Δεν υπαρχει ακομη κατι το ουσιαστικο στην προταση Ι.Ε.Π. παραμονο γενικολογα και ευχολογια. Που ειναι ο αριθμος των μαθηματων που απαιτουνται ο τροπος αξιολογησης, ο τροπος υπολογισμου για μεσο ορο στο Εθνικο Απολυτηριο και εισαγωγη στην Τριτοβαθμια Εκπαιδευση,εαν θα απαιτουνται συγκεκριμενα μαθηματα για συγκεκριμενες σχολες και αφου μιλουν για Διετες Γενικο Λυκειο πορισμα στην επιτροπη διαλογου για το ΕΠΑΛ δεν υπηρξε πως θα δομηθουν οι δυο τελευταιες ταξεις του ΕΠΑΛ,οι μαθητες θα αναγκαστουν να δινουν περισσοτερα μαθηματα για την εισαγωγη τους σε τμημα ΤΕΙ του Τομεα τους αντι για τα τεσσερα που ειναι σημερα.
    Δεν εμφανιζουν ακομη πιο αναλυτικα τις προθεσεις τους για το Λυκειο και τον τροπο εισαγωγης στην Τριτοβαθμια Εκπαιδευση.
    Τι ετοιμαζουν αραγε;Ισως με τον καιρο ,ποσο θετικο η ποσο αρνητικο θα ειναι, θα δειξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή