Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Αναβλήθηκε η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τις αλλαγές στο Λύκειο

Αποτέλεσμα εικόνας για Αναβλήθηκε η σημερινή συζήτηση στη Βουλή για τις αλλαγές στο ΛύκειοΑναβλήθηκε (πιθανόν για την Τρίτη) η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής με θέμα την ''Αναβάθμιση του Λυκείου και την Εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. 

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη επιτροπή θα έχει στη διάθεσή της και το τελικό πόρισμα που συντάχθηκε από τους επιστήμονες του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ).

Δείτε επίσης:







Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Τo 80% απο τα προφορικα και το 20% απο τα γραπτα για μεσο ορο στο Εθνικο Απολυτηριο και για εισαγωγη στα ΑΕΙ δεν φαινεται δικαιο και δεοντολογικο.Αυτο μπορει να δημιουργησει πολλα προβληματα και παρερμηνειες καλο θα ειναι να το δουνε αυτο και να αλλαξουν τα ποσοστα σε προφορικα και γραπτα ή οποιος υποψηφιο το επιθυμει για δικους του λογους να επιλεγει το αντιθετο.Ακομα καλο θα ειναι να δουν και το θεμα σε περιπτωση που καποιος υποψηφιος ο οποιος θα θελει για οποιονδηποτε λογο να ξανασυμετασχει για δευτερη φορα στη διαδικασια για την εισαγωγη του στα ΑΕΙ,προφανως γραπτα.

    Ας ελπισουμε οτι δεν θα γινει ο αναλογως σαλος οπως πριν τεσερα χρονια με τη νομοθετηση της ψυχοφθορας και βαρυτατα αντιλα΄ι΄κης τραπεζας θεματων σε ολα τα μαθηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή