Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

Έχουν δικαίωμα μετεγγραφής οι εισαχθέντες Αθλητές με διακρίσεις;

Αποτέλεσμα εικόνας για δικαίωμα μετεγγραφής οι εισαχθέντες Αθλητές με διακρίσεις;Μετά από πολλές ερωτήσεις που αποστέλλονται στο panelladikes24 σχετικά με τη δυνατότητα μετεγγραφής φοιτητών που έχουν εισαχθεί σε κάποιο ΑΕΙ με την κατηγορία Αθλητών με διακρίσεις σας ενημερώνουμε για τα εξής:

- Δεν έχουν δικαίωμα μετεγγραφής (γενικές μετεγγραφές) Αθλητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με διάκριση σύμφωνα με το άρθρο 34 του Ν. 2725/1999 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

- Υπάρχει δυνατότητα μετεγγραφής σε άλλο τμήμα ΤΕΦΑΑ όταν στο τμήμα που εισήχθησαν δεν υπάρχει η αντίστοιχη ειδικότητα του αθλήματος στο οποίο διακρίθηκαν. (ν. 4373/2016 - ΦΕΚ Α΄ 49/2016)

Τι αναφέρεται στο συγκεκριμένο νόμο

«Αν το τµήµα εισαγωγής του δεν χορηγεί την ειδικότητα του αθλήµατος στο οποίο σηµειώθηκε η διάκριση, ο αθλητής µπορεί να µετεγγραφεί, κατόπιν αιτήσεώς του, στο αντίστοιχο πλησιέστερο προς τον τόπο του τµήµατος εισαγωγής του εκπαιδευτικό ίδρυµα, κατά περίπτωση, µε απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευµάτων, έπειτα από εισήγηση του Υπουργού Πολιτισµού και Αθλητισµού.»

Δείτε επίσης:


Δείτε εδώ όλα τα νέα για την κατηγορία των Αθλητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Το πιο κοντινό στον τοπο εισαγωγής του είναι πάντα η Θεσσαλονίκη ..ποτέ η Αθήνα...ο νόμος είναι άδικος για πολλούς αθλητές οι οποίοι είναι ενεργοί και δεν μπορούν να πάρουν μεταγγραφή.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή