Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Μετεγγραφές Φοιτητών 2016 - Αναμονή για αποτελέσματα των ενστάσεων - Την άλλη εβδομάδα ίσως να έχουμε εξελίξεις

Σχετικά με τα αποτελέσματα των ενστάσεων που έχουν υποβληθεί για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2016, το panelladikes24 ενημερώνει για τα εξής:

- Αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να γνωρίζει κάποιος με ακρίβεια την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των ενστάσεων για τις Μετεγγραφές Φοιτητών που έχουν κατατεθεί από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές.

- Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρόνο και ίσως να υπάρχουν σχετικές ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα.

- Ο αριθμός των ενστάσεων που έχουν υποβληθεί είναι μεγάλος.

- Δεν υπάρχει κάποια απόφαση από το ΥΠΠΕΘ για να ικανοποιηθούν ενστάσεις φοιτητών που έχουν συγκεντρώσει λιγότερα από πέντε (5) μόρια από τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

- Το μεγάλο πρόβλημα για να ικανοποιηθούν πολλές αιτήσεις είναι η δεσμευτική απόφαση του ΣτΕ σχετικά με τον αριθμό των μετεγγραφόμενων φοιτητών σε κάθε τμήμα. Ήδη ο αριθμός αυτός έχει καλυφθεί από την πρώτη φάση των αποτελεσμάτων.

- Για τους φοιτητές που πέτυχαν την μετεγγραφή τους στη δεύτερη σχολή προτίμησης και έκαναν ένσταση για να μπορέσουν να μετεγγραφούν στην πρώτη επιλογή τονίζεται από πηγές του ΥΠΠΕΘ, ότι πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στο τμήμα υποδοχής και στη συνέχεια να αναμένουν τα αποτελέσματα των ενστάσεων που πιθανότατα θα δημοσιευτούν πριν το διάστημα που θα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση της εγγραφής του στο Τμήμα υποδοχής. 

- Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις θεραπείας εξετάζονται από Τριμελή Επιτροπή Ενστάσεων, σύμφωνα με τις γενικές αρχές και τη διαδικασία του άρθρου 24 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (Ν. 2690/1999 ΦΕΚ 45 Α΄). Ειδικά για τις περιπτώσεις ισοβαθμίας σε αριθμό μορίων μετεγγραφής που ισούνται ή υπερβαίνουν την ανώτατη μοριοδότηση που μπορεί να λάβει υποψήφιος με βάση το κατά κεφαλήν εισόδημα (5 μόρια και άνω), η ανωτέρω Επιτροπή μπορεί, μετά την κύρωση του πίνακα δικαιούμενων μετεγγραφή, να λαμβάνει απόφαση για τη μη εφαρμογή του κριτηρίου των μορίων εισαγωγής.

Δείτε επίσης:

Αποτελέσματα ενστάσεων για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2016 - Εξελίξεις

Υποβολή δικαιολογητικών για την ολοκλήρωση των Μετεγγραφών Φοιτητών 2016

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


138 σχόλια:

  1. Δηλαδη εμεις με τα 4 μορια που δεν πειραμε την μετεγγραφη και καναμε ενσταση δεν εσουμε ελπιδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια απόφαση που να αναφέρει ότι οι φοιτητές με 4 μόρια θα μετεγγραφούν. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε αν τελικά υπάρξει κάποια ρύθμιση που θα περιλαμβάνει και τους συγκεκριμένους φοιτητές ή η επιτροπή πάρει κάποια διαφορετική απόφαση σε σχέση με τα παραπάνω.

      Διαγραφή
    2. Η επιτροπή έχει ορισθεί;

      Διαγραφή
  2. Ντροπη δηλ εμεις με τα 4 μορια ας πουμε εομαστε πλουσιοι και μπορουμε να σπουδασουμε...αυτοι οι μεθοδοι δεν εχου λογικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν όντως θες να σπουδάσεις τότε το κράτος σου προνειά δίνοντας σου ένα στεγαστικό εισόδημα της τάξης των χιλίων ευρώ, φυσικά αν θες να κάνεις ζωάρα ξεφουσκώνοντας τραπεζικούς λογαριασμούς γονέων και λοιπών συγγγενών το ποσό είναι ιδιαιτέρως ευκαταφρόνητο, για έναν σπουδαστή με στόχους είναι αρκετά!

      Διαγραφή
    2. Τα χίλια ευρώ το χρόνο βγαίνουν 80 ευρώ το μήνα. Αν εσένα σου φτάνουν 80 ευρώ να περάσεις ένα μήνα όταν το ενοίκιο έχει 200 και οι γονείς σου δεν μπορούν να σου στείλουν πάνω από 100 ευρώ το πολύ έλα ξαναπες μας αν το κράτος ενδιαφέρεται και αν η παιδεία που έχουμε είναι δωρεάν. Έλεος πια όλοι που το παίζουν έξυπνοι...

      Διαγραφή
    3. Ξέρεις γιατί αυτό που έγραψα το έγραψα εκείνη την ώρα? Γιατί εκείνη την ώρα γύριζα από την δουλειά. ΔΟΥΛΕΙΑ! Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη? Τριτοετής φοιτητής είμαι κι εγώ.. Και ναι με την συνδρομή του κράτους νοικιάζω μια μικρή σοφίτα 25' από το κέντρο, όταν έχεις έναν στόχο, έναν σκοπό δεν περιμένεις τον μπαμπά και την μαμά, στέκεσαι στα πόδια σου!

      Διαγραφή
  3. Mε 4 μορια και αδερφο που σπουδαζει ηδη στην πολη που θελω μετεγγραφη προφανως δε θα την παρω. οι γονεις μου ειναι πλουσιοι για να συντηρουν τρια σπιτια σε τρεις διαφορετικες πολεις;ειναι δυνατον; εστω για εμας με αδερφια θα επρεπε να υπαρχει προνοια να σπουδαζουμε μαζι, δεν ειμαστε ολοι με 4 μορια στην ιδια κατασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ σωστος εστω και στον τοπο κατοικιας μας ... δεν γινεται να συντηρουν τρια σπιτια οι γονεις μας..4 μορια και δεν θα μας παρουν και περυσι πηραν και με 2..

      Διαγραφή
    2. Αν όντως θες να σπουδάσεις τότε το κράτος σου προνειά δίνοντας σου ένα στεγαστικό εισόδημα της τάξης των χιλίων ευρώ, φυσικά αν θες να κάνεις ζωάρα ξεφουσκώνοντας τραπεζικούς λογαριασμούς γονέων και λοιπών συγγγενών το ποσό είναι ιδιαιτέρως ευκαταφρόνητο, για έναν σπουδαστή με στόχους είναι αρκετά!

      Διαγραφή
  4. Οι θεσεις ειναι συγκεκριμενες, αλλα αυτοι που πηραν μετεγγραφη στη 2η επιλογη τους εφαγαν μια πχ απο τις 25 θεσεις που δινονταν , και τωρα τους δινεται η δυνατοτητα να κανουν ενσταση για την 1η επιλογη τους. Αυτος δηλαδη περασε στη 2η επιλογη, ανεβαζοντας της βαση κ αποκλειοντας καποιον αλλο φοιτητη(που μπορει να την ειχε κ 1η επιλογη) και τωρα θα αφησει κενη τη θεση που εφαγε για να παει στην 1η. Ειναι σωστο αυτο; Δηλαδη καποιοι να μπορουν να παρουν μετεγγραφη προς 2 σχολες και καποιοι αλλοι ουτε καν σε μια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν λετε δεν υπάρχει κάποια απόφαση που να αναφέρει ότι οι φοιτητές με 4 μόρια θα μετεγγραφούν, σημαινει οτι δεν θα μεττεγραφουν οσοι εχουν 4 μορια...δλδ δεν μπορουν να σπουδασουν αυτοι. δλδ το υπουργειο αποκλειει τους φοιτητες που εχουν 4 μορια απο την διαδικασια την ενστασης;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σε περιπτωση ισοβαθμιας οπου και εγω και ο τελευταιος που την πηρε συγκεντρωνουμε 4 μορια,απορριπτεται η ενσταση μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί δεν λένε ότι θα πάρουν μόνο από 6 μόρια και πάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για πιο λογο εμας με 4μορια μας βαλαν στην διαδικασία να κάνουμε ένσταση Άδου δεν είχα σκοπό να την δώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανετε λογο για 4 και για 5 μορια ενω υπαρχουν φοιτητες με 6 μορια που δεν πηραν μετεγγραφη και δεν προκειται να παρουν ουτε με την ενσταση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όσοι έχουν 6 μόρια θα πάρουν μετεγγραφη

      Διαγραφή
    2. Το είπανε και στην Βουλή αλλα και σε σάιτ στο ιντερνετ

      Διαγραφή
    3. έχεις κάποιο link για αυτο μανώλη ?

      Διαγραφή
    4. Για την Βουλή εαν ψάξεις θα βρεις βίντεο που μιλάει για αυτο το θέμα για τα αλλα δεν έχω κάποιο αποθηκευμένο πρέπει να ψάξεις

      Διαγραφή
    5. Δηλαδή με 5 μόρια δεν θα πάρουν?

      Διαγραφή
    6. Γιατι ο καθενας φιλε μου κοιταζει τον δικο του κωλο, δεν σου ειπαμε να μην παρεις μεταγραφη εσυ με τα 6 αλλα και εμεις με τα 4 και με αδερφο σε αλλη πολη εχουμε και εμεις προβλημα δεν μπορεις εσυ να μας υποβαθμιζεις, και με 6 μορια που λες παιζει αναλογα με την πολη που επελεξες αν εισαι αθηνα η σε αλλη μεγαλη πολη ειναι δυσκολοτερο .Καλη σου τυχη παντως :)

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  10. Το συστημα παιδειας στην Ελλαδα ειναι το μοναδικο στην Ευρωπη που αν δν εχεις εστω κ λιγη οικονομικη ανεση σε πεταει εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδη εμεις που εχουμε και τα τρια μελη μηδενικο εισοδημα αλλα μας δωσετε 4 μορια (επειδη λεει το σπιτακι ειναι γραμμενο στο ονομα μου και εχω ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ εισοδημα +3000 ευρω καθως το συντηρω) να παμε να πνιγουμε. Ελα ομως που με υποθετικο εισοδημα και το σπιτακι 300 χιλιομετρα μακρια απο την σχολη δεν βοηθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και εγω στην ιδια κατασταση ειμαι εμας με τα 4 μορια μας θεωρουν πλουσιους και οτι δεν εχουμε αναγκη...

      Διαγραφή
  12. Εγω έχω 6 μόρια και δεν πήρα μεταγραφή. Θα πάρω τώρα με την ένσταση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα ίδια είμαστε .. τίποτα δεν είναι σιγουρο

      Διαγραφή
  13. εγω εχω 4 μορια και ειμαι με ενα γονιο ανεργο και σπουδαζω και σε νησι τα εξοδα ειναι παρα πολλα πιστευα οτι με την ενσταση εχω καποιες πιθανοτητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχω 6 μόρια και δεν πήρα την μεταγραφή και ειμαι σίγουρη πως ούτε με την ένσταση θα καταφέρω κάτι. Ειμαι μέλος πολύτεκνης οικογενειας και με απορρίπτουν έτσι απλά όπως χιλιάδες ακόμη παιδιά.ντροπή τους. Δωσανε μεταγραφή σε άτομα με 0 μόρια με 1 μόριο και εγώ με 6 με πετάνε και μ λρνε στην τελική βρες τη λύση μονη σου. Αυτή είναι η Ελλάδα και αυτό το κράτος μας. Ελλάς το μεγαλείο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για ποια σχολη ζητησες μετεγγραφη?

      Διαγραφή
    2. Απο τει διοίκηση επιχειρήσεων Πάτρα στο αντίστοιχο τει Αθήνας ή Πειραιά. Και ο τελευταίος μπήκε με 7.ουσιαστικα για ένα μόριο την έχασα.

      Διαγραφή
    3. Φίλε θα την πάρεις λογικα εσυ

      Διαγραφή
    4. Ποτε δεν είσαι σίγουρος με το κωλοσυστημα..και πριν έλεγα θα την πάρω και πήρα τα τέτοια μ...καλή επιτυχία παιδιά σε όλους όπως και να χει

      Διαγραφή
  15. Εγώ που έχω 3 μόρια να μην το σκέφτομαι καν ότι μπορεί να την πάρω;;πέρυσι πήραν μεταγραφή για το τμήμα που πέρασα άτομα με 2 μορια,αλλα φέτος εγώ θεωρούμαι πλούσια και με υγιέστατη οικογένεια και χωρίς κανένα πρόβλημα να φυγω για σπουδές απ τη Μακεδονία στην Πελοπόννησο...τέλος πάντων...εύχομαι να την πάρουν όσοι έχουν πιθανότητες!οι υπόλοιποι,εφόσον η χώρα δε μας αφήνει περιθώρια για το αντίθετο,θα τα βάλουμε πάλι με το σύστημα.ότι κάναμε πάντα,εγω δε θ αλλάξω συνήθειες στα 19 μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πηρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι λογικά τα αποτελέσματα θα βγουν μέσα στην εβδομάδα .. καλή μας επιτυχία παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με 6 μορια και ισοβαθμια με τα μορια μετεγγραφης της σχολης...εχουμε καμια πιθανοτητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά, εχθές μου είπαν "από μέσα" ότι δεν συγκροτήθηκε ακόμα η επιτροπή που θα εξετάσει τις ενστάσεις! Μήπως μας δουλεύουν, λέω, μήπως???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Διαμαρτυρεστε εσεις με τα 4 μορια...Δεν λεω..Ακομα και καποιος που εχει 2 και 3 μορια,μπορει ουτε εκεινος να καταφερνει να συντηρισει σπιτι και τα λοιποα ωστε να μπορει να σπουδασει...Εγω εχω 6 μορια και δεν πηρα μετεγγραφη....Τριτεκνοι,οικονομικα,και αδερφη που σπουδαζει..δεν μου την εδωσαν..επισης ειμαι με χωρισμενους γονεις,και αδερφο μικρο ο οποιος εχει μαθησικαες δυσκολιες και κανει εξτρα μαθηματα που επιβαρυνονται οι γονεις επιπλεον απο τα μαθηματα...Πως θα συντηρισουν οι γονεις μου 2 σπιτια,και ειδικα οταν το ενα ειναι στην αθηνα με τα ενοικια στον Θεο?..τι να πουμε εμεις με 6 μορια?..οταν σου λενε να παρεις μετεγγραφη και δεν σου δινουν το δικαιωμα να εκφραστεις κιολας αλλα σε κατευθυνουν μονο με επιλογες,δινουν σε οποιους θελουν αυτοι την μετεγγραφη...μονο στην ενσταση μπορεις να εκφραστεις αλλα μεχρι τοτε οι γονεις εχουν διαλυθει οικονομικα για να συντιρισουν 3 παιδια...Αυτη ειναι η Ελλαδα..τι ψαχνετε?..Πλεον χωρις μεσο δεν πας πουθενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπαρχει μεσον σε αυτες τις διαδικασιες ειδικα φετος, βαση μοριων για μεταγραφη και μοριων για πανελληνιες μπηκαν ολοι, το θεμα ειναι οτι λογικα ζητας σχολη που εχει μεγαλη ζητηση οπως πχ Αθηνα, Θεσσαλονικη και ειναι δυσκολο να παρεις για αυτο δεν πηρες, οπως και εγω αλλωστε, το θεμα ειναι αφου εχεις 5 και πανω μορια κατα 90% θα παρεις μεταγραφη οποτε μη σκας.Και να λεμε παλι καλα που φετος ολα γιναν πολυ γρηγορα χαρης αυτης της γυναικας που ηταν στο υπουργειο μου διαφευγει το ονομα.. Καλη τυχη παντως

      Διαγραφή
  20. Δεν θα υπάρξει επιτροπή να εξετάσει το οτιδήποτε. Απλώς θα το δουν συνολικά ισως με βάση τα πέντε μόρια. Ό,τι και να έχει γραφτεί στην ένσταση δεν θα το διαβάσει κανείς! Το τηλ είναι 210 344 3134

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πως το γνωριζεις αυτο?

      Διαγραφή
    2. Εννοείται απο το υπουργείο. Αλλά επειδή τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ας περιμένουμε να δούμε και καλή επιτυχία σε όλους!!!

      Διαγραφή
  21. Πήρα στο τηλέφωνο που έδωσες Ανώνυμε και μου είπαν πως περιμένουν ακόμα την υπουργική απόφαση και ότι μετά την επίσκεψη Ομπάμα κ.τ.λ. υπάρχει καθυστέρηση και δεν έχει οριστεί α κ ό μ α ποιός θα ασχοληθεί με αυτό το θέμα!!!! Πολλή δουλειά έπεσε στα Υπουργεία τους ρε!!! Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν.... κι άσε τους μ.. να περιμένουν, δε βαριέ...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΗΤΩ!!Περιμενουμε εμεις σαν μα..ς να δουμε τι θα κανουμε με το μελλον μας και αυτοι τον παιζουν με τον καθε Ομπαμα. Δηλαδη η ενσταση και οτι εγραψε ο καθενας μας παει στα σκουπιδια. Καθαρα μονο τα μορια. Μπραβο τους και παλι ''αριστερη'' κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ που έχω 4 μόρια αλλά στην ένσταση έγραψα ότι έχω άλλο 1 λόγο επειδή άργησαν να βγουν τα αποτελέσματα της αδερφής μου μπορεί να μην διαβάσουν καν την ένσταση μου επειδή θα δουν τα 4μορια? Ενώ κανονικά έχω 5?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι δουλειά έχει ο ομπαμα με το υπουργείο παιδείας μας δουλεύουν? Με 3200 εισόδημα και μονογονεικη οικογένεια μας έδωσαν την δεύτερη επιλογή, Λαμία, και όχι Αθήνα, εκεί πως θα συντηρησουμε σπίτι, είναι δυνατόν? Πέντε μόρια είναι λίγα? Πόσα θέλουν πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οτι θέλει κάνει ο καθένας και μετά κανει ενσταση ...

      Διαγραφή
  25. Είναι απίστευτοι..περιμενουμε ποσο καιρό έτσι.. Με 6 μόρια και πήρα τον ...δηλαδη ημαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εχω κανει ενσταση για μαθηματικο εκπα και η σχολη εχει βγαλει διορια για μετεγγραφες δ-τετ-παρ 11-2 κι ειμαι απο επαρχια.δηλ. παιζουν με τα νευρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ παίζεις με τα δικά μας

      Διαγραφή
    2. ασχολθηκε κανεις με σενα?

      Διαγραφή
    3. σε ποιο μερος σπουδαζεις μαθηματικο φιλε?

      Διαγραφή
    4. ειμαι απο επαρχια ,εχω αδελφο που σπουδαζει αθηνα, εγω περασα σε αλλη πολη κι εχω 3150 ευρω εισοδημα και μπαινω ανα 10 λεπτα να δω τι γινεται. ενταξει με τις αποριες?

      Διαγραφή
    5. το ιδιο και εγω φιλε!!!υπομομη!!

      Διαγραφή
    6. Παιδιά ψυχραιμία, όσο μπορούμε όλοι μας... και να πω και κάτι που ίσως φανεί χαζό, αλλά από την εμπειρία μου, τέτοιου είδους ανακοινώσεις βγαίνουν συνήθως Πέμπτη ή Παρασκευή... Καλή τύχη σε όλους μας...!!!!

      Διαγραφή
  27. Εγώ σήμερα άκουσα ότι θα ανακοινωνεί η απόφαση ίσως στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της άλλης. Λόγω φόρτου εργασίας…...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην πιστευεις οτι ακους φιλε/φιλη εκτος αν ειναι απο επισημο φορεα!!

      Διαγραφή
    2. Φυσικά πήρα στο υπουργείο και ενημερώθηκα.

      Διαγραφή
    3. Οποιος μάθει κάτι καινούριο ας τ γράψει εδώ...

      Διαγραφή
  28. αα οκ τοτε...καλη σου τυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πιστεύω οτι πρέπει να δωθεί μεγαλύτερη έμφαση στα κοινωνικα κριτήρια. Γιατί υπάρχουν πολλοι έξυπνοι οι οποίοι δήλωσαν μηδενικό εισόδημα κι έκλεψαν τη θέση απο οικογένειες που πραγματικα την χρειάζονται ενώ οι ίδιοι καθοντουσταν στην δερμάτινη καρέκλα τους κι κάναν αέρα με την βεντάλια απο 500ρικα που περνούν για μεροκάματο.Αυτή είναι η Ελλάδα γεμάτο έξυπνους!εύγε στην κοινωνία και το κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε τα μορια για την οικονομικη κατασταση του καθενος δινονται απευθειας απο το ταξις

      Διαγραφή
  30. καλη τυχη σε ολους!!!!μακαρι να πετυχουν οι περισσοτεροιι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν μπορείς να δηλώσεις ψεύτικο εισόδημα βγαίνει αυτόματα απο το υπουργείο οικονομικών ποσό έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το υπουργείο οικονομικών βγάζει αυτόματα αυτά που εσύ έχεις δηλώσει την προηγούμενη χρονιά... οπότε το "δε μπορείς να δηλώσεις ψεύτικό εισόδημα" δεν ισχύει φίλε μου... Μόνο οι συνταξιούχοι και οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι αυτοί που δηλώνουν όσα πραγματικά παίρνουν... Καλή τύχη σε όλους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όλοι οι υπάλληλοι δηλώνουν αναγκαστικά όλα τους τα εισοδήματα (και οι ιδιωτικοί). Όλοι οι άλλοι… Δυστυχώς! Πως βγαίνουν τα πέντε μόρια από το κατώτατο εισόδημα και όμως πληρώνονται τα φροντιστήρια; Θαύμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δουλευοντας παπουδες και γιαγιαδες της οικογενειας ως τα 85 τους -ο Θεος να τους εχει καλα

      Διαγραφή
  34. Ναι σωστά και οι ιδιωτικοί, έχεις δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλημέρα παιδιά! Τώρα μόλις μίλησα με το Υπουργείο και στο γνωστό ερώτημα μου απάντησαν ότι περιμένουν μάλλον αύριο τις ...οδηγίες του υπουργού!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγω που εχω 4 μορια ειμαι τριτεκνη και δουλευει μονο ο πατερας μου...εχω περασει σε νησι τα εξοδα ειναι πολλα ...και ο τελευταιος πηρε μεταγραφη με εξι μορια ...θα την παρω την ενσταση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι λιγο δυσκολα απο την στιγμη που ο τελευταιος την πηρε με 6

      Διαγραφή
    2. Γενικά θεωρώ ότι στα τμήματα που έχουν καλυφθεί οι θέσεις με ένσταση δεν θα πάρουν άλλους φοιτητές ακόμη και με ισοβαθμία..

      Διαγραφή
    3. Δηλαδή αυτό που λες τώρα είναι ότι, οι ενστάσεις έγιναν για τμήματα που δεν έχουν καλυφθεί οι θέσεις...!!! Δε συμφωνω και θα παρακαλούσα να είμαστε λιγάκι πιο αισιόδοξοι... καλή τύχη σε όλους...

      Διαγραφή
    4. Φίλε μην λες πράγματα που δεν ξερεις και ανχωνεις τα παιδια οι ενστάσεις έγιναν για να πάρουν έξτρα άτομα και πέρσι ετσι ηταν έχω φιλί όπου πήρε ενώ είχαν καλυφθεί οι θέσεις και το ξερω

      Διαγραφή
    5. Συμφωνώ με το Μανώλη σε ολα όσα είπε... Ηρεμία και καμία προσευχή ίσως να μη βλάπτει.Όλα θα πάνε καλά.Καλή τύχη σε όλους.

      Διαγραφή
  37. Με τα νευρα μας και την υπομονη μας παιζουν μου φαινεται!Αντε να τ βγαλουν να δουμε κι εμεις τι θα κανουμε πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πλεον αν δεν εχεις μεσον δεν γινεται τιποτα εγω αυτο εχω καταλαβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δεν ξέρω κ εγώ πιστεύω ότι παίζει το μέσον πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Μόλις έμαθα ότι μάλλον αύριο θα ανακοινωθούν και μάλλον θα είναι από πέντε μόρια και πάνω. Το μέσον δεν υπάρχει γιατί γίνεται η αίτηση ηλεκτρονικά, αλλά στις κατ' εξαίρεση ποιός ξέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από που το έμαθες ?

      Διαγραφή
    2. Όταν λες μάλλον από 5 μόρια και πάνω εννοείς ότι μπορεί και να μην είναι από 6 αλλά από 6 ή ότι μπορεί και παιδιά με λιγότερα να πάρουν ?

      Διαγραφή
    3. Όταν λες μάλλον από 5 μόρια και πάνω εννοείς ότι μπορεί και να μην είναι από 5 μόρια αλλά από 6 ή ότι μπορεί και παιδιά με λιγότερα να πάρουν ?

      Διαγραφή
  41. Εγώ ρώτησα το Υπουργείο Παιδείας και μου είπε το πολύ μέχρι τέλος Νοέμβρη .. . Άντε να δούμε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν ο υπουργος δεν τους εχει δωσει ακομα οδηγιες τοτε πως ειναι δυνατον να ανακοινωθουν αυριο τα αποτελεσματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παιδια εχει δει καποιος στο ιντερνετ στατιστικα των περσινων ενστασεων...δηλαδη ποσες εγιναν ποσες εδωσαν κλπ κλπ...γιατι δεν μπορω να βρω πουθενα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μάλλον, δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα, αλλά μάλλον η απόφαση που θα ανακοινωθεί θα λέει ότι όσοι έχουν 5 μόρια και πάνω θα πάρουν μετεγγραφή. Ξαναλέω ότι αυτά δεν επιβεβαιώνονται ακόμα, οπότε ας περιμένουμε να δούμε. Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ
      ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ
      ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΙΠΕ
      ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΟΥΝ

      Διαγραφή
    2. Οταν ομως λες οσους περισσοτερους μπορουν αυτο βαζει μεσα και αυτους με τα 4 μορια ;

      Διαγραφή
  45. Δηλαδη αποκλειουν τα παιδια με 4 μορια....???δηλαδη τι να πω ...παει χανω την σχολη...οσοι εχουν 4 μορια ειναι πλουσιοι δηλαδη???ελεος ...δν εχουν καμια ελπιδα τα παιδια με 4 μοριΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά σας παρακαλώ ψυχραιμία. Θα δουν εισοδηματικά και κοινωνικά κριτήρια μαζί. Προσευχή και αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά.

      Διαγραφή
  46. Να πάρουν όλα τα παιδιά που πραγματικά έχουν πρόβλημα, γιατί αλλά δεν δέχονται την δεύτερη επιλογή τους και άφησαν έξω παιδιά που είχαν όντως πρόβλημα. Μην είμαστε αχαριστοι, έλεος!!!! Κι εμείς που έχουμε 4 μόρια δεν είμαστε πλούσιοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τι κι αν δουλεύουν και οι δύο γονείς, το εισόδημα είναι μικρό για να σπουδάσει μακριά το παιδί μας,έχουμε 4 μόρια, άλλοι έχουν μεγάλο εισόδημα και δηλώνουν μικρό και πήραν μετεγγραφη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. οι 5 και ανω θα μεταγραφουν σιγουρα γνωριζει κανεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κανείς δεν ξέρει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. προς αυτη την κατευνθηση κινουνται λογικα Εε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα ξέρει κανείς ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν νομίζω πως ξερει και κανεις όλοι ελπίζουμε γρήγορα!!!

      Διαγραφή
    2. Κανείς από εδώ μπορεί να απαντήσει υπεύθυνα..απλά ο καθένας γράφει τι έχει μάθει,είτε από το υπουργείο όπου τηλεφώνησε είτε από άλλες πηγές.

      Διαγραφή
  53. οντως...ο καθενας λεει τα δικα του...θα δηξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ελπίζω να πάρουμε όλοι τα αποτελέσματα που θέλουμε!! Καλή τύχη σε όλους παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλησπέρα παιδιά,ξέρει κανείς πότε περίπου θα βγουν τα αποτελέσματα των κατ'εξαίρεση μετεγγραφών,καθώς και πως ενημερώνεται ο επιτυχών ; Ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Το πότε θα βγούν δεν το γνωρίζω,τηλεφώνησε αύριο το πρωί στο υπουργείο παιδείας να σου πουν..τώρα λογικά μέσω της πλατφόρμας transfer υποθέτω θα ενημερωθεί ο επιτυχώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Παιδια αν γνωριζει καποιος ας απαντησει!Το υπουργειο παιδειας θα εξετασει ολες τις ενστασεις απο 5 μορια και πανω και δεν θα ασχοληθει με τις υπολοιπες ή θα εγκρινει ολες τις ενστασεις απο 5 μορια και πανω και θα εξετασει και τις υπολοιπες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. αληθεια ας απαντησει καποιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο εμας δεν γινεται να γνωριζει καποιος!! Οταν ειχα τηλεφωνησει εγω πριν καμια εβδομαδα μου ειπαν οτι θα εξεταστουν ολες οι μεταγραφες κανονικα αλλα δεν γνωριζω τι εγινε-γινεται τελικα..

      Διαγραφή
  59. Στην τελική ευθεία για τα αποτελέσματα των ενστάσεων για τις Μετεγγραφές Φοιτητών 2016

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2016/11/2016_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστουμε πολυ που ασχολεισαι και μας κρατας ενημερους!!

      Διαγραφή
  60. γνωριζεται μηπως αν θα παρουν οπως περσι τους 5;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αμάν πια με τα 5 και 6 μόρια, σε όλους καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Mηπως γνωριζει κανεις ποσες απο τις περσινες ενστασεις γινανε δεκτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΣΕΡΡΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ 5 ΜΟΡΙΑ;; ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΤΕΛ ΤΙ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΩ ΕΚΕΙ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΙΜΙΚΑ. ΠΕΡΥΣΙ ΠΩΣ ΠΗΡΑΝ 8 ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΑ ΤΕΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. παιδια μολις μιλησε η μητερα μου με το υπουργειο και μας ειπαν οτι περιμενουν τον υπουργο να αποφασισει ...καλη τυχη σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Τώρα μόλις επικοινώνησα ξανά με το Υπουργείο και μου είπαν από βδομάδα οι εξελίξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κι άλλη αναμονή δηλαδή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Δευτέρα, Τρίτη είπανε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Έλεος πια! Τι περιμένουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. πηρα μετεγραφη στην 2η προτιμηση μου γιατι πριν κανω την αιτηση μιλαγα με ενα παιδια απο εκει αλλα τελικα δν μπορει να με φιλοξενει...τωρα που εκανα ενσταση τι θα γινει? θα εξετασουν την πρωτη μου επιλογη η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τον πόνο μας παίζεις ?? αντε πια ότι γουσταρει κάνει ο καθένας και τρώει θέσεις ..

      Διαγραφή
    2. Να κάτσεις εκεί που πήρες μετεγγραφή, γιατί πήρες τη θέση από κάποιο παιδί που τώρα ζει στο άγχος και στην αμφιβολία, εξαιτίας σου...

      Διαγραφή
  72. Πέρασα Βιολογια Πάτρας και έχασα την Αθήνα για 6 μόρια.Εχω 6 μόρια από οικονομικά;Θα την πάρω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή