Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Έναρξη λειτουργίας Ειδικού Τμήματος Ηλεκτρολόγων Ε.Ν. της ΑΕΝ/Ασπροπύργου τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για Ειδικού Τμήματος Ηλεκτρολόγων Ε.Ν. της ΑΕΝ/ΑσπροπύργουΣε συνέχεια προγενέστερων ενημερώσεων και μετά από διαδοχικές συσκέψεις και επιστολές της Πανελλήνιας Ένωσης Ηλεκτρολόγων - Ηλεκτρονικών Εμπορικού Ναυτικού (Π.ΕΝ.Η.Η.Ε.Ν.) με την πολιτική ηγεσία και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ανταποκρινόμενο στο δίκαιο αίτημα της Π.ΕΝ.Η.Η.Ε.Ν. για επίσπευση των ενεργειών προκειμένου οι υποψήφιοι Ηλεκτρολόγοι Ε.Ν. να αποκτήσουν το προβλεπόμενο, κατά την Δ.Σ. STCW 78 όπως ισχύει, (τροποποιήσεις Manila 2010) Αποδεικτικό Ναυτικής Ικανότητας και κατά συνέπεια το συντομότερο δυνατό πρόσβαση σε εργασία με την ναυτολόγησή τους στην αντίστοιχη ειδικότητα, ανακοινώνει:

Το Ειδικό Τμήμα Ηλεκτρολόγων Ε.Ν. της ΑΕΝ/Ασπροπύργου για πτυχιούχους ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακού ή τεχνολογικού τομέα) ή αντίστοιχων ισοτίμων προς αυτά Σχολών του εξωτερικού, ειδικότητας Ηλεκτρολόγου Μηχανικού ή Μηχανικού Αυτοματισμού ή Ηλεκτρονικού, καθώς και τους κατόχους απολυτηρίου ΕΠΑ.Λ. τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού ή I.E.Κ. τομέα ηλεκτρολογικού, ξεκινάει τη λειτουργία του την 7η Νοεμβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα, εφόσον καλυφθεί ο απαιτούμενος από τον ισχύοντα Κανονισμό Σπουδών ελάχιστος αριθμός υποψηφίων σπουδαστών για κάθε τμήμα (ΑΕΙ/ΤΕΙ ή ΕΠΑΛ).

Όσοι από τους ενδιαφερομένους πληρούν τις προϋποθέσεις του Προεδρικού Διατάγματος 141/2014 (Α΄ 232), όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 54/2016 (Α΄ 88) και ισχύει, καθώς και της αριθμ. πρωτ. 2231.2-13/81636/2016/23-09-2016 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ τ. Β΄ 3130/29-09-2016), παρακαλούνται να προσέρχονται στο Τμήμα Δ΄ της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών (2ας Μεραρχίας 18, 1ος όροφος, 185 35 Πειραιάς) προκειμένου, αφού καταθέσουν τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, να λάβουν το πιστοποιητικό για την εγγραφή τους στο Ειδικό Τμήμα. Σημειώνεται ότι για τους αποφοίτους ΑΕΙ-ΤΕΙ απαιτείται κατ’ ελάχιστον θαλάσσια υπηρεσία διάρκειας 6 μηνών κατευθυνόμενης εκπαίδευσης. 

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου