Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Υπενθύμιση προθεσμίας εγγραφής επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016

foithtesamfiΑπό το Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία εγγραφής των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2016 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης λήγει σήμερα το βράδυ στις 24:00.

Η διαδικασία εγγραφής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση πραγματοποιείται με αίτηση των επιτυχόντων για τη Σχολή ή το Τμήμα επιτυχίας τους μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eregister.it.minedu.gov.gr εισάγοντας τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποίησαν για την εισαγωγή τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου.

Επισημαίνεται ότι για την εγγραφή των επιτυχόντων, για πρώτη φορά φέτος, τίθεται σε λειτουργία το σύστημα της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής χωρίς την αναγκαιότητα κατάθεσης δικαιολογητικών και χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων στις Σχολές και τα Τμήματα επιτυχίας τους. Επίσης υπενθυμίζεται ότι όλες οι διαδικασίες εγγραφής μπορούν να ολοκληρωθούν είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες είτε από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου