Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Υποψήφιοι Στρατιωτικών Σχολών με το παλαιό σύστημα - Τι αναφέρει το ΥΠΠΕΘ για τη διαδικασία

Αποτέλεσμα εικόνας για Υποψήφιοι Στρατιωτικών Σχολών με το παλαιό σύστημαΟι απόφοιτοι που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στις Στρατιωτικές Σχολές συμμετέχοντας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 με το παλιό σύστημα νιώθουν αδικημένοι γιατί όπως υποστηρίζουν το 4% των θέσεων που διεκδικούν οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι για όλες τις σχολές δεν ανταποκρίνεται στη ζήτηση για τις Στρατιωτικές Σχολές.

Για το θέμα αυτό κατατέθηκαν σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή.

Δείτε εδώ την ερώτηση του βουλευτή κ. Χαρακόπουλου.

Δείτε εδώ την ερώτηση του βουλευτή κ. Θεοχάρη.

Δείτε εδώ την απάντηση του ΥΠΠΕΘ.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


11 σχόλια:

  1. Οποτε δεν γινεται καμια αλλαγη??? Εχω 16,500 και δεν περναω σμυ ουτε απ'εξω.....τι να πω....αδικια διοτι ηθελα μονο στρατιωτικες ενω δεν ειχα διδαχθει καν χημεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μία από τα ίδια...και έδωσα από θεωρητική και είχα και απώλεια μορίων και τελικά τίποτα...ένας χρόνος και ένα όνειρο έφυγε..

      Διαγραφή
    2. εγω 16.800 απο τεχνολογικη..λεω να ξαναδωσω ομως και ας πρεπει να διαβασω ενα αγνωστο μαθημα,τη χημεια...

      Διαγραφή
  2. poly dyskola ta pragmata......1923 exo apo epal palaio systhma kai mono 5 theseis .....pleon den thelo mono moria alla kai tyxh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι υποψήφιος με το παλιό σύστημα, με πάνω από 17000 χιλιάδες μόρια και κινδυνεύω να είμαι εκτός από τη σχολή προτίμησής μου και γενικά απ όλες τις στρατιωτικές σχολές.. ωστόσο καθ' όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς μέχρι λίγο πριν από τις πανελλαδικές εξετάσεις δεν υπήρξε ούτε μία ενημέρωση για το ποσοστό που θα δινόταν στους υποψηφίους που θα διαγωνίζονταν με το παλαιό σύστημα.. και πλέον όπως δείχνουν τα πράγματα τα όνειρα και οι προσδοκίες μου για ένα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μέλλον λαμβάνουν οριστικό τέλος και αμετάκλητο. πάντως να πω και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αρμόδιους του εκπαιδευτικού συστήματος που με έκαναν να νιώσω στο ξεκίνημα της ζωής μου την αίσθηση του αποκλεισμού και της αδικίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποιοι υποψήφιοι του παλιού συστήματος σε άλλο site έγραψαν ότι θα προσφύγουν στο συμβούλιο επικρατείας ή κάτι τέτοιο αν η διαφορά μορίων ανάμεσα στο νέο και το παλιό σύστημα είναι πάνω από 1.500 μορια. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται κι αν θα έχει αποτέλεσμα, αλλά θα 'θελα να ελπίζω ότι δεν πήγαν χαμένες οι θυσίες και οι κόποι μιας ακόμη χρονιάς επειδή πέσαμε στην αλλαγή του συστήματος. Γράψτε μου ,παρασκοπεύετε εσείς που έχετε πάνω από 17.000 μόρια και πιθανον , όπως κι εγώ, να βρεθείτε έξω από τις στρατιωτικές σχολές που επιθυμείτε.καλώ , τη γνώμη σας. Τι

      Διαγραφή
    2. μήπως θα μπορούσες να μου προσδιορίσεις αυτό το seit Κώστα??

      Διαγραφή
  4. Ntropi ntropi oute gia ftisimo den einai oil anthropi einai Alites kai epikindinoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή