Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

ΒΑΣΕΙΣ 2016 - Σχολιάστε ελεύθερα

Μετά την ανακοίνωση των ΒΑΣΕΩΝ 2016 μπορούν να γίνουν πολλές συζητήσεις για διάφορα θέματα.

Το panelladikes24 με αυτή την ανάρτηση προσπαθεί να κάνει τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 και όχι μόνο να ανοίξουν θέματα και να σχολιάσουν, να κάνουν κριτική ή οτιδήποτε άλλο σχετικά με τη διαδικασία που σήμερα έφτασε στο τέλος της.

Τα σχόλια θα αφήνονται στο τέλος της ανάρτησης στην περιοχή των σχολίων και μπορείτε ελεύθερα να γράψετε ότι επιθυμείτε αρκεί να μην έχουν υβριστικό ή προσβλητικό χαρακτήρα.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 4 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπηκα πουθενα με 18,002 απο στρατο. Μπηκα 1ος λοχρη. Τραγωδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλες ανατροπές και άλλη μια φορά απεδείχθη πως οι προβλέψεις (ειδικά σε μια χρονιά όπως φέτος) εύκολα διαψεύδονται. Η Ιατρική αυξήθηκε (έως και αρκετά σε κάποιες πόλεις) αλλά σε λογικά πλαίσια. Η Νομική Αθήνας-ενώ μιλάγαμε για πτώση 50-100 μοριων-τελικά κράτησε δυνάμεις και αυξήθηκε κιόλας ανεπαίσθητα (+6 μόρια). Πάντως η Θεσ/νίκη επεσε μετά απο πολλά χρόνια κάτω από τις 18000. Για μένα πάντως τα παιδαγωγικά αντεξαν, υπήρξε πτώση αλλά εγώ περίμενα μεγαλύτερο γκρεμοτσάκισμα που ουσιαστικά μόνο σε επαρχιακές πόλεις ήταν αισθητό. Μεγάλοι κερδισμένοι αναμφίβολα οι απόφοιτοι ΓΕΛ με το παλιό σύστημα. 14500 τη Νομική Αθήνας ούτε την ξαναείδαμε και κάτι μου λέει πως ούτε θα την ξαναδούμε. Επίσης ό,τι υπήρχε στο 3ο πεδίο (νέο σύστημα) συμπαρασύρθηκε προς τα πάνω... Αποτέλεσμα: Βιολογικά, παραϊατρικά αλλά και Γεωπονίες ΤΕΦΑΑ πήραν την ανιούσα για τα καλά. Κερδισμένοι οι του 2ου πεδίου (όχι των υψηλόβαθμων) και του 5ου. Με το 10% δεν ασχολήθηκα αλλά ούτως ή αλλως εκεί ποτέ δεν υπήρχε νόρμα. Συγχαρητήρια να πω σε όλους, και αυτούς που πέρασαν εκεί που ήθελαν και στους άλλους που δεν τα κατάφεραν για την προσπάθειά τους. Πλέον "πάμε" για τις Πανελλαδικές 2017. Ας κλείσουν κι εκεί οι εκκρεμότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το συμπέρασμα είναι ότι ενώ είχαν πει ότι οι βάσεις θα είναι κοινές στο τέλος τις χώρισαν σε βάσεις παλαιού και βάσεις νέου συστήματος. Αποτέλεσμα άλλοι να ευνοηθούν και άλλοι να αδικηθούν(όπως π.χ. το παιδί πιο πάνω με τις 18,002 μόρια που προφανώς έδινε με το παλαιό συστημα γιατί στο καινούργιο η ΣΜΥ είχε περίπου 14.500 και η ΣΣΕ 16,095 ενώ στο παλαιό είχαν πάνω από 18,002 και οι δύο σχολες.Δυστυχώς έτσι γίνεται στην Ελλάδα.Μετά απορούν και γιατί δεν πάμε μπροστά. Εγώ ένα έχω να πω: ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΩΛΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή