Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Δείτε τα στατιστικά στοιχεία των μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 σε μία εικόνα - Σχόλια

pe16-bathmoi-proselefi-all-in-1

Σχόλια panelladikes24

- Είναι πολύ μεγάλο το ποσοστό των υποψηφίων της Ομάδας Προσανατολισμού Οικονομίας και Πληροφορικής που έγραψε κάτω από τη βάση του 10 στο μάθημα των Μαθηματικών. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 78% των υποψηφίων της συγκεκριμένης Ο.Π. δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τη βάση. Αυτό θα επηρεάσει και τις βάσεις του συγκεκριμένου πεδίου σε μεγάλο βαθμό καθώς το μάθημα αυτό έχει και το μεγαλύτερο συντελεστή βαρύτητας. Είναι αξιοσημείωτο ότι το ποσοστό των υποψηφίων της Ο.Π. Θετικές Σπουδές που έγραψαν στα Μαθηματικά κάτω από τη βάση είναι περίπου 47% παρότι τα θέματα ήταν κοινά και στις δύο Ο.Π.

- Είναι πολύ μεγάλη η αύξηση των αριστούχων στην Ο.Π. Θετικές Σπουδές στα μαθήματα της Φυσικής και της Χημείας. Ωστόσο, δεν μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα για τις βάσεις στο 3ο πεδίο καθώς δεν γνωρίζουμε πόσοι από αυτούς θα κατευθυνθούν στο συγκεκριμένο Ε.Π. και πόσοι στο 2ο Ε.Π. όπου βρίσκονται και πιο πολλές θέσεις εισακτέων.

Σημειώνεται ότι για τη διαμόρφωση των φετινών βάσεων, η σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά δεν είναι σωστή σε μεγάλο βαθμό καθώς φέτος έχουμε την εφαρμογή νέου συστήματος.

panelladikes24 - panelladikes24 στο facebook


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου