Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016 για τους υποψήφιους ΓΕΛ - Υπολογίστε τα μόριά σας

Δείτε τις βαθμολογίες στα εξεταζόμενα μαθήματα από το panelladikes24

Όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ (νέο και παλαιό σύστημα) και ΕΠΑΛ - ΟΜΑΔΑ Β΄ (παλαιό σύστημα) θα μπορούν να δουν μετά τις 14:00 τις βαθμολογίες τους στα μαθήματα που εξετάστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι που συμμετείχαν ή συμμετέχουν στις Επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 δε θα μπορούν να δουν τους βαθμούς στα μαθήματα των εξετάσεων αυτών αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες.

Πατήστε στο σύνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε τις βαθμολογίες.



Στη συνέχεια θα μπορούν να υπολογίσουν τα μόρια που συγκέντρωσαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 πατώντας στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι που εξετάστηκαν σε πέντε (5) μαθήματα θα έχουν δύο αριθμούς μορίων, αφού τα μόρια σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο υπολογίζονται από τα τέσσερα (4) μαθήματα που εντάσσονται σε αυτό.



Έπειτα, έχοντας μάθει τους βαθμούς και υπολογίσει τα μόρια που έχουν συγκεντρώσει, οι υποψήφιοι θα μπορούν να μελετήσουν τα Στατιστικά Στοιχεία των μαθημάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016.

Σημειώνεται, ότι τα Στατιστικά Στοιχεία μπορούν να δώσουν πληροφορίες σχετικά με τις επιδόσεις κάθε υποψήφιου έναντι όλων των άλλων. Πχ. ένας βαθμός 18 στα Μαθηματικά της Ο.Π. Οικονομίας και Πληροφορικής είναι εξαιρετικός αν σκεφτούμε ότι περίπου το 78% των υποψηφίων της συγκεκριμένης Ο.Π. έγραψε κάτω από τη βάση του 10.



Στη συνέχεια και μόνο για τυπικούς λόγους όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να δουν τις ΒΑΣΕΙΣ 2015.

Σημειώνεται ότι η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου από τους υποψήφιους έχοντας ως κριτήριο τις βάσεις του προηγούμενου έτους αποτελεί μη ορθή επιλογή.



Τέλος, μπορείτε να δείτε τα Μηχανογραφικά Δελτία 2016 στο σύνδεσμο που ακολουθεί

και την ηλεκτρονική εφαρμογή για το Μ.Δ. με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες εδώ.


Δείτε εδώ όλες τις αναρτήσεις του panelladikes24. 

Θα βρείτε πληροφορίες για τα αποτελέσματα, το Μηχανογραφικό Δελτίο, τις διαδικασίες εισαγωγής στις σχολές ενστόλων και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη συνέχεια.


Συνεχίστε να ενημερώνεστε από το panelladikes24 αλλά και τη σελίδα του panelladikes24 στο facebook για να μαθαίνετε όλα όσα χρειάζεστε έγκαιρα και έγκυρα.

Κάνετε LIKE στη σελίδα του panelladikes24 στο facebook και στη συνέχεια πατήστε τη ρύθμιση ώστε να εμφανίζονται πρώτα οι αναρτήσεις του panelladikes24 για να μη χάνετε καμία εξέλιξη. Επίσης, κάνετε κοινοποίηση τη σελίδα του panelladikes24 στο facebook σε όλους τους φίλους σας.


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου