Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Αριθμός εισακτέων στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το έτος 2016-2017

Αποτέλεσμα εικόνας για Αριθμός εισακτέων στις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για το έτος 2016-2017Δημοσιεύτηκαν στο ΦΕΚ Β΄ 1768/2016 οι παρακάτω ΚΥΑ:

1. Καθορισμός αριθμού εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο του σχολικού έτους 2015-2016.

2. Καθορισμός αριθμού εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας με το σύστημα των εξετάσεων σε πανελλαδικό επίπεδο του σχολικού έτους 2015-2016.

Σύμφωνα με αυτές:

- Ο αριθμός των εισακτέων στη Σχολή Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, ύστερα από συμμετοχή τους στις εξετάσεις σε πανελλαδικό επίπεδο του σχολικού έτους 2015-2016 καθορίζεται σε ενενήντα τρεις (93).

- Ο αριθμός των εισακτέων στη Σχολή Ανθυποπυραγών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 καθορίζεται σε σαράντα (40)

Δείτε εδώ την συμπληρωματική προκήρυξη με τον αριθμό εισακτέων.

Δείτε εδώ το ΦΕΚ.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νέα για τις Σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


113 σχόλια:

  1. Ειμαι υποψηφιος με 17.436 μορια... Αλλοι υποψηφιοι ποσα βγαλατε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικά περνάς Ανθυποπυραγών.Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
    2. Θα πιασεις τον αυλο και την υψηλη με 19.345 μορια??

      Διαγραφή
    3. Παιδιά με 11.614 (μη γελάσετε ) αξίζει ο κόπος για τα τρεξίματα,ιατρικες εξετάσεις κλπ της πυροσβεστικής και της αστυνομίας?

      Διαγραφή
    4. Οχι φιλε μου..δεν νομιζω..μονο εξοδα ειναι..τωρα αν εχεις το κουραγιο και την οικονομικη ανεση (να πας στις ΠΚΕ) τοτε καντο απλα για την εμπειρια...

      Διαγραφή
    5. Παιδια ποσο πιστευτε οτι θα φτασουν οι βασεις για την σχολη Ανθυποπυραγων;

      Διαγραφή
  2. Με 15.900 έχω ελπίδες άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν ξέρεις!Συνέχισε να ελπίζεις και μην σε απασχολεί το υφακι όσων έγραψαν καλά...

      Διαγραφή
  3. Καλα ολοι με 18000 +++ ειστε ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς όλοι οι τάχα δήθεν 18500+ μόρια ανεβαστε σκρινσοτ ρε ψευταραδες τους βαθμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοροιδευουν τα παιδια και τον κοπο τους.
    93 ατομα? μα ειναι δυνατον?δεν ντρεπονται?
    θα ξεπερασει στα μορια και την ιατρικη αθηνων.
    απιστευτη κοροιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω 13592 ..δεν πιστευω να εχω ελπιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα μην ανχεσαι εγω εβγαλα 13592..χαρις τα μαθηματικα..απο οικονομικα..οι Θεωριτικοι δεν ξερω αν εισαι εσυ ..αλλα περνανε πιο ευκολα..τωρα θα κριθουν ολα στα αθληματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πανελληνιες 2017 1% loading φιλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοπηκαν πολύ στα αθλήματα περιση ; Ήτανε δύσκολα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εγω 13500 Τώρα ότι γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι κανεις πολύτεκνος για αστυνομία με νεο σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποσο θα πανε οι βασεις στην Αστυφυλακων και την Σχολη Πυροσβεστών ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξέρει κανείς αμα περνούμε οι διδύμου μόρια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άμα θες δώσε φεισμπουκ να μιλήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχω Facebook σου κάνω αίτημα στο Google plus θα μιλήσουμε μέσω email

      Διαγραφή
    2. Δώσε email Καλύτερα άμα θες

      Διαγραφή
  15. Εγω πιστεω οτι η ανθυποπυραγων θα παει 18000+ και η πυροσβεστικη 17000+. Γενικα υψηλες βασεις γιατι περνουν λιγα ατομα. Υποψηφιος ειμαι κι εβγαλα 17.600

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 15.980 για Αστυφυλάκων εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγω για Αστυφυλάκων και Πυροσβεστών με 17.436 μορια

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου δύσκολα το βλέπω να πέφτει η βάση...

      Διαγραφή
    3. Υποψήφιε με 17436 δεν θα φας θέση Αστυφυλάκων, θα περάσεις ανθυποπυραγών(αν την βάλεις πάνω απο την αστυφυλώκων).

      Διαγραφή
    4. Και να μη φαει αυτος θεση θα φανε αλλοι...και πολλες μαλιστα...παντου το ακουω...περσι τετοια εποχη ακουγα απο ολους 13-14 και λιγους να ειναι πανω απο 15,5..κι ομως ειδες που πηγε..ενω φετος βλεπω παντου 16+...

      Διαγραφή
  17. παντού 16+ για αστυφυλάκων εννοείς;πόσοι δηλαδή απο τον κοινωνικό σου περίγυρο έχουν 16+ και θέλουν αστυφυλάκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι 16+ για Αστυφυλακων.Ειναι ηδη 7-8 σιγουρα..αρκετοι ειναι πιστευω...εσυ τι βαθμους ακους για Αστυφυλακων;

      Διαγραφή
  18. Εκτιμησεις δικες μου , Σχολη Αστυφυλακων 16500 - 16900 , Σχολη Πυροσβεστων 17000 - 17500

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη το αποκλειεις να πεσει η Αστυφυλακων; Για την Πυροσβεστων δεν διαφωνω αλλα παιρνω μια επιφυλαξη...

      Διαγραφή
    2. Δεν νομιζω φιλε μου. Εγω π.χ που εχω 17,436 αμα δεν περασω Πυροσβεστων θα περασω Αστυφυλακων. Σαν εμενα ειναι πολλοι...

      Διαγραφή
    3. Με τα μορια που εχεις περνας Πυροσβεστων..μη νομιζεις..Μπορει απλα οσοι γραφουμε τα μορια μας να ειμαστε πολυ ψηλα...εσυ 17,436 εγω 15,973 και αλλοι 16-17..Μπορει οι υπολοιποι να ειναι 15 και κατω...Εγω προσωπικα θελω να πιστευω οτι η Αστυφυλακων θα πιασει τα 15.870..αν και δυσκολο..αλλα ακομα ελπιζω!

      Διαγραφή
    4. Όταν είχα πάει στο νοσοκομείο για την συμπλήρωση της υγειονομικής καρτέλας, πολλοί γονείς είχαν πάρει από το χεράκι τα παιδιά τους και τους πίεζαν να τελειώσουν τις υγειονομικές και να δηλώσουν Αστυφυλάκων.Δυστυχώς, στην εποχή της κρίσης, η ζήτηση έχει απογειωθεί..

      Διαγραφή
    5. Πραγματικα και εγω αυτο ειδα!!!Ετυχε να μιλησω και με αρκετους γονεις και να λενε οτι π.χ στο παιδι μου αρεσει πολυ αυτο το ταδε αντικειμενο (π.χ αρχιτεκτονικη,οικονομικα,χημεια κλπ) αλλα επειδη δεν εχει ψωμι στην Ελλαδα,του ειπα να δηλωσει την Αστυνομια-Πυροσβεστικη για να μπει,να καθεται και να περνει τα λεφτα του!Ενιωθα ασχημα για τα παιδια πιο πολυ..Ακομα και περσι στην Αθηνα στην Επιτροπη που παρουσιαστηκα αρκετα παιδια ηταν ή εδειχναν ετσι..οτι δηλαδη δεν γουσταραν..απλα πηγαιναν μετα πιεσεων...Δυστυχως,οσο και να τα πουμε,ειτε εδω ειτε στους ιδιους τους γονεις δεν μπορουμε να αλλαξουμε κατι..

      Διαγραφή
    6. Και αυτά τα παιδιά τελικά περάσανε τα αθλήματα στις ΠΚΕ;

      Διαγραφή
    7. Στη δικη μου Επιτροπη μονο 1 κοπηκε,επειδη εκανε το 1000ρι 4 δευ/λεπτα παραπανω..αλλα δεν τον πολυενοιαζε..Οι αλλοι περασαν κανονικα...

      Διαγραφή
    8. Περίεργο που κόπηκε.Μία η επιτροπή είναι ελαστική και περνάει μέχρι και αυτούς που βγάζουν το χιλιάρι σε 6 λεπτά και μια κόβει αυτούς που το έχασαν για 1-2 δευτερόλεπτα.

      Διαγραφή
    9. Οντως..στα Ψυχοτεχνικα υπηρχαν 2 Επιτροπες..η Α δεχοταν επανεξεταση και η Β οχι..δλδ αμα δεν εκανες απο την αρχη σε εκοβαν ετσι για πλακα..Παντως μη νομιζεις..στα αθληματα πιο πολυ γινονται διαφορες 'παρατυπιες' και περνανε ετσι...και το κακο ειναι οτι αυτος/η που δεν θα βγαλει τα αθληματα στα ορια,μπορει να χει 17-18 και να σου φαει τη θεση...

      Διαγραφή
    10. όταν λες παρατυπίες;ευχαριστώ για τις πληροφορίες..

      Διαγραφή
    11. Δεν κανει τπτ!Δηλαδη ξεκινανε το χρονομετρο λιγα δευ/λεπτα αργοτερα στο 1000ρι ή μειωνουν τα ορια ή γραφουν διαφορετικα νουμερα (συνηθως βαζουν ακριβως το οριο για τυπικους λογους).Μονο στο υψος μπορω να πω οτι υπαρχει μια αυστηροτητα...

      Διαγραφή
  19. Αυτα τα παιδιά περνούσαν όμως τα αθλήματα στις ΠΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγω παιδιά αξιζη να δώσω ΠΚΕ αστυνομία επειδή είμαι πολύτεκνος με 13500 μορια??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μονο και μονο η εμπειρία αξίζει! Οπότε πήγαινε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την εμπειρια φιλε τη να την κανεις τοτε δεν παω καθολου

      Διαγραφή
  22. Είμαι επιτυχών της Αστυφυλάκων και θα τολμούσα να κάνω ενα σχόλιο χωρις ομως να θελω να απογοητευσω κανενα η να τον παρω στο λαιμο μ! Πρωτον οσοι θελετε τετοιες σχολές ανεξαρτήτως τα μορια πηγαίντε να δωσετε ΠΚΕ και δεύτερον όταν θελετε να προβλέψετε τις βάσεις να σκέφτεστε ποσα παιδια εχουν δώσει δευτερη και τριτη και τεταρτη φορα για τετοιες σχολες! Δικια μου άποψη ειναι οτι η Αστυφυλάκων δεν θα πεσει σίγουρα κατω απο τα περσινά αλλά ουτε θα γνωρισει και τεράστια άνοδο δηλ πανω απο 16600 και αυτο το στηριζω επισης στο γεγονός οτι ειναι και η πυροσβεστικη φετος! Μια άποψη ειναι μην αρχίσετε και με βρίζετε!! Μακαρι οσοι το αξιζουν και το θέλουν να μπουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου φιλε και συγχαρητηρια για την επιτυχια σου στην Αστυφυλακων! Πιστευεις οτι δεν θα πεσει επειδη βλεπεις εδω πολλους να εχουν ψηλες βαθμολογιες,δηλαδη 16+ ή απλα επειδη επεσαν ευκολα θεματα και λογω ζητησης,αρα (θεωρητικα) θα ανεβει;

      Διαγραφή
    2. Τα εύκολα θέματα ειναι η αιτια που έχουμε τοσους υψηλούς βαθμούς! Και δεν αναφερομαι μονο εδω μεσα αλλα κι σε αλλες Ομάδες π εχω δει! Και στους 2 παράγοντες π αναφερεις το στηριζω! Τετοιες σχολές ειχαν παντα ζητηση πόσο μάλλον στις εποχες π ζούμε!Παρεμπιπτόντως καλα αποτελέσματα κι σε σενα! Θεωρώ απίθανο να κατέβει.. Για μενα πιο πιθανο ειναι να μεινει στα ίδια παρά να κατέβει! Ολα αυτα ειναι υποθέσεις ξαναλεω κι ο τροπος π το σκέφτομαι δεν χρειαζεται καποιος να στηριζεται σε αυτά π λεω!

      Διαγραφή
    3. Ρε παιδια η Αστυφυλακων ολο και ανεβαινει.Που θα φτασει στο τελος;Θα καταληξουμε εν ετει 2017-2018 να ειναι η συνεχεια της Αξιωματικων με 18000 μορια.Η οικονομικη κριση εχει διαβρωσει τα παντα.

      Διαγραφή
    4. Σε ρωταω γιατι παρα τα ευκολα θεματα,τα ποσοστα εδειξαν διαφορετικα πραγματα.Ακομα και στα σχολεια που αναρτηθηκαν οι βαθμοι,δεν εκπροσωπουσαν την εικονα μιας καλης επιδοσης των μαθητων.Παρα πολλα παιδια που εγραφαν 19 και 20 ΟΛΟ το χρονο,επεσαν παρα πολυ.Να σου φερω ενα παραδειγμα: Απο 19.000 που ηταν το minimum,επεσαν στα 17 και στα 15.Σκεψου επισης ποσα ατομα που ειναι κοντα στα δικα μου μορια (15.973) το σκεφτομαι να πανε στις ΠΚΕ και εν τελει δεν θα πανε..

      Διαγραφή
    5. Εγώ φίλε έβγαλα 16010 και θα πάω ΠΚΕ.Οπως ειπες οι βαθμοί δεν είναι καλοί φέτος κατά γενική ομολογία.Το γεγονός ότι 5 άτομα έγραψαν εδώ καλά δεν σημαινει οτι η πλειοψηφία είναι έτσι.Κι εγώ ελπίζω ότι θα πέσει.

      Διαγραφή
    6. Αυτο λεω και εγω τωρα τελευταια.Παντου βλεπουμε 16-17 γιατι μαλλον τα γραφουν οι καλυτεροι.Οι υπολοιποι,λογω των φετινων βαθμολογιων,μπορουν να μη θελουν να τους ανακοινωσουν.Καλη επιτυχια να εχουμε!!

      Διαγραφή
    7. και περυσι χαλια ελεγαν οτι εγραψαν κι ανεβηκε! τι να πω οτι ειναι να γινει θα γινει!! να πατε ολοι να δωσετε πκε ομως δεν υπαρχει λογος να μην πατε ποτέ δεν ξερετε τι μπορει να γινει!!

      Διαγραφή
    8. φετος μπορει να γινει το αντιθετο..ποιος ξερει..

      Διαγραφή
  23. Έβγαλα 18817 λέτε να περασω πυροσβεστική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με αυτά που ακούω φίλε μου έχω αρχίσει να αμφιβάλλω...

      Διαγραφή
    2. Φιλε μου,με 18817 περνας και Ανθυποπυραγων,αρκει να τα συμπληρωσεις σωστα.

      Διαγραφή
    3. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Εσύ για που ενδιαφέρεσαι φίλε;

      Διαγραφή
    4. Μην ανησυχεις,δεν πας χαμενος με τα μορια που εχεις! Εγω στοχευω Αστυφυλακων με 15.973 αλλα μαλλον δεν με βλεπω μεσα...

      Διαγραφή
    5. Μην το βάζεις κάτω... Καλή επιτυχία σου εύχομαι.

      Διαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όλοι αριστούχοι πυρόσβεσηκη και αστυφυλακον θα παει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε δεν γαμιέστε μογγολα με τα εικοσαριά.....
    Για να γίνεις αστυνομικος θες 10 κιλα αρχίδια όχι 20000 μόρια....
    1 μόριο αρκει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα. Πιο παλιά τους παρακαλουσαν να πάνε στην αστυνομία και σε λίγα χρόνια η αξιωματικών θα είναι πιο πάνω και από την ιατρική...

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Μακαρι φιλε μου να ηταν ετσι..μακαρι να υπηρχε μια αξιολογη Επιτροπη που να ξεχωριζε ποια παιδια πραγματικα γουσταρουν να μπουν στο Σωμα και εχουν τα κοτσια και ολα τα απαιτουμενα προσοντα.Αλλα δυστυχως δεν ειναι ετσι.Πλεον ο Αστυφυλακας και ο Αξιωματικος κρινονται πρωτιστως απο τα μορια και δευτερευοντως απο τα αλλα..

      Διαγραφή
    4. για κατι τετοιους σαν κι σενα με τετοιο λεξιλογιο ειναι οι σχολες νομιζεις!! δεν θελει μονο αρχ@@@δια αλλα κι μυαλο!

      Διαγραφή
    5. Εσύ μάλλον τα έχεις ανάποδα....
      Τα μυαλά στα αρχίδια και στα μυαλά αρχίδια.....
      Βουτυρομπινε....

      Διαγραφή
    6. Πρεπει να εγραψες καλα Έκθεση! Αραξε τα αρχιδια σ στο πσ τωρα και κατουρα κι λιγο γιατι φοβηθηκαμε!! Καημενε!

      Διαγραφή
  28. εσεις οι δηθεν αριστουχοι αναλογιστειτε οτι εκτος απο το οτι ειστε 4-5 που θελουν αστυφυλακων,φετος εχουμε 4 μαθηματα αντι για 7,δεν υπαρχουν οι προφορικοι βαθμοι και ανεβηκε και ο αριθμος τον εισακτεων στην αστυνομια και στην πυροσβεστικη ειναι 23 ατομα παραπανω απο οτι ελεγαν,μην απελπιζετε τα υπολοιπα παιδια! Ολοι καντε τα μηχανογραφικα σας αναλογα με το τι θελετε,μην βλεπετε περσινες βασεις και παντα να σκεφτεστε θετικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό πρέπει να το σκεφτούν αυτοί που δεν έχουν γράψει 17+ για να μην τους πάρει από κάτω...

      Διαγραφή
    2. Ο αριθμος των εισακτεων στην Αστυνομια δεν αυξηθηκε,ισα ισα μειωθηκε κατα 7 θεσεις (183-176) στη Γενικη Σειρα.Για την Πυροσβεστικη υπηρχαν πληροφοριες οτι θα παρουν 93+40.Ευχαριστουμε παντως για το κουραγιο σου και σου ευχομαι καλη επιτυχια!

      Διαγραφή
    3. πυροσβεστικη που ηξερα απο τα εσωτερικα ελεγαν για 100 συνολικα,φιλε τι 17+; εγω απο τριγυρω μου που βλεπω τα παιδια εδω στην Καβαλα και γενικοτερα στον νομο εχουν κατω απο 15,θα δειτε οτι στο τελος θα εχουμε μεγαλη πτωση ευτυχως η δυστηχως,καλη επιτυχια σε ολουςς!!

      Διαγραφή
    4. Ειχε διαρρευσει μια πληροφορια οτι θα παρουν 93+40 (http://www.iefimerida.gr/news/256764/anoigei-sholi-pyrosveston-stin-ptolemaida-ton-septemvrio-oi-protoi-foitites).Εδω στην Πατρα παντως πολλοι ειναι επισης πολυ χαμηλα,κατω απο 15,5.Μονο 1 ξερω που εχει 16,2. Τις πιο ψηλες βαθμολογιες τις βλεπω εδω.

      Διαγραφή
    5. φουσκωνουν και λιγο τα αγορια γιατι υπαρχει και ανταγωνισμος φιλε μου,θα δουμε αυγουστο

      Διαγραφή
  29. φουσκωνουν και λιγο τα αγορια γιατι υπαρχει και ανταγωνισμος φιλε μου,θα δουμε αυγουστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κανείς που να δινει με το παλαιο σύστημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. μαγκες μην αγχωνεσται .. ο καθενας λεει οτι θελει εδω ...οποτε μην δινεται σημασια σε τιποτα ... μια κανονικη βαση θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο πιστευω και εγω..δεν γινεται να εγραψαν ολοι 16,5+...

      Διαγραφή
    2. Ακομη μεγαλυτερη εντυπωση μου προκαλει οτι βλεπουμε με το σταγονομετρο βαθμολογιες απο 17000 μορια και πανω.

      Διαγραφή
    3. Η βαση για την σχολή πυροσβεστών θα ειναι πιστευω 17000 ++++

      Διαγραφή
    4. Μονο για 1 ατομο ξερω 100% οτι εχει βγαλει πανω απο 17

      Διαγραφή
    5. Ειμαι και εγω πανω απο 17

      Διαγραφή
  33. ρε παιδιά χαλαρώστε.ότι είναι να γίνει θα γίνει.εγώ σήμερα που πήγα στο σχολείο για να πάρω τον κωδικό έκατσα και είδα τους βαθμούς.δεν πίστευα αυτά που είδα όσον αφορά τα άλλα παιδιά(πολύ χαμηλές βαθμολογίες).εκτός από αυτό σύμφωνα με τα στατιστικά κάτω από την βάση βρίσκεται και το 50% και στα αρχαία και στην ιστορία.αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι καλοί μαθητές θα πάνε στις υψηλόβαθμες σχολές.για το λόγο αυτό δεν πιστεύω να ανέβει η αστυφυλάκων πολύ(έτσι θέλω να πιστεύω και ευελπιστώ) ώστε όσοι το επιθυμούν να εισαχθούν και δεν πηγαίνουν για τα χρήματα μόνο.γιατί η ζωή μετά την σχολή αρχίζει και δεν είναι καθόλου εύκολη όσο πιστεύουν κάποιοι.εγώ με 15971(πολύτεκνος,δεύτερη φορά) πιστεύετε ότι έχω την αστυφυλάκων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστος! Σε Αρχαια,Εκθεση και Ιστορια εγινε ο χαμος!Στα Λατινικα ηταν καπως καλυτερα.. Τα ποσοστα οντως αγγιζουν το 50%.Εκτος απο τους καλους μαθητες που στοχευουν σε υψηλοβαθμες (Ιατρικες,Νομικες κλπ) φετος δεν ακουσα τοσο πολυ την Αστυφυλακων,οσο την Πυροσβεστικη!Μπορει και να πεσει 200-300 μορια η Αστυφυλακων...Δεν υπαρχει λογος να αγχωνομαστε!Τα μορια σου ειναι παρα πολυ καλα και η ειδικη κατηγορια μετραει αρκετα! Καλη σου επιτυχια!!

      Διαγραφή
  34. 26 άτομα θα πάρουμε παιδια με εξέτασης κοροϊδεύουν τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γεια σας παιδεια!! Πρωτον Καλη επιτυχια σε οποια σχολη και να θελετε!! Εγω ειμαι τριτεκνος και εβγαλα 15500 πιστευετε οτι μπορω να περασω αστυφυλακων??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς ποτέ δίνουμε τελικά τις εξετάσεις (αθλητικές κλπ) για αστυνομία;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κανείς ποτέ δίνουμε τελικά τις εξετάσεις (αθλητικές κλπ) για αστυνομία;
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εκτιμησεις για βαση στη σχολη πυροσβεστών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. φίλε αν δεν γίνουν οι πκε δεν μπορούμε να ξέρουμε.το πρόβλημα είναι ότι αν ίσχυαν τα αθλήματα που ήταν τόσα χρόνια στις προκηρύξεις δεν θα βλέπαμε κατά πάσα πιθανότητα μεγάλη βάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτιμησεις για βαση στη σχολη αστυφυλακων??

      Διαγραφή
    2. Λογικα η σχολη πυροσβεστών θα κυμανθεί περιπου 17000 - 17300 ??

      Διαγραφή
  41. Ανακοίνωση του προγράμματος των προκαταρκτικών εξετάσεων του Διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2016/06/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Με 17 646 μπορώ να πιάσω ανθυποπυραγων ή αξιωματικων αστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή