Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Την Παρασκευή 17/6 οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψήφιους ΓΕΛ - Την Τετάρτη 22/6 για τους υποψήφιους ΕΠΑΛ

Αποτέλεσμα εικόνας για Την Παρασκευή 17/6 οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους υποψήφιους ΓΕΛ - Την Τρίτη 21/6 για τους υποψήφιους ΕΠΑΛΣυνέντευξη Τύπου θα παραθέσει αύριο Πέμπτη, 16 Ιουνίου στις 10.30 το πρωί (αίθουσα «Έλλη Παππά», ισόγειο), η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με θέμα την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου θα αναρτηθούν στα σχολεία σταδιακά έως το μεσημέρι, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των ΓΕΛ και στις 14.00 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση results.it.minedu.gov.gr.

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου θα αναρτηθούν στα σχολεία, σταδιακά έως το μεσημέρι, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των ΕΠΑΛ και στις 14.00 στην ιστοσελίδα του Υπουργείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση results.it.minedu.gov.gr.

Δείτε επίσης:





Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.




2 σχόλια:

  1. σιγουρα θα βγουν τοτε; επειδη ακουσαμε κατι για 22 και τα γελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τα ΓΕΛ θα γίνει την Παρασκευή 17 Ιουνίου.

      Διαγραφή