Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ενημέρωση για τα αποτελέσματα των κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφών για όσους είχαν καταθέσει αίτηση έως 7/1/2016

glosomathiaΤο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει όσους έχουν καταθέσει αίτηση για κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφή έως 7/1/2016 ότι, από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, μπορούν να ενημερώνονται για τα αποτελέσματα της αίτησής τους, στην ιστοσελίδα www.minedu.gov.gr μέσω της ειδικής εφαρμογής μετεγγραφών. Στην ειδική εφαρμογή https://transfer.it.minedu.gov.gr, οι ενδιαφερόμενοι εισέρχονται με το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password), που τους χορηγήθηκε από τη Γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

Όσοι δεν έχουν ήδη πιστοποιηθεί στην ηλεκτρονική εφαρμογή μπορούν να ενημερώνονται, επίσης μέσω της ανωτέρω ειδικής εφαρμογής, για τα αποτελέσματα της αίτησής τους για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή, από την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους.

Όσοι έχουν καταθέσει αίτηση για κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή μετά τις 7 Ιανουαρίου 2016 θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της αίτησής τους με νέο δελτίου τύπου.

Δείτε εδώ όλα τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου