Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης και το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016

Αποτέλεσμα εικόνας για ημερομηνία έναρξης και το πρόγραμμα των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016Η ημερομηνία έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεις 2016 καθώς και το πρόγραμμα των εξετάσεων δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από το ΥΠΠΕΘ.

Το ΥΠΠΕΘ έχει ήδη ανακοινώσει ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα διενεργηθούν πριν τις ενδοσχολικές εξετάσεις.

Με βάση την παραπάνω θέση του ΥΠΠΕΘ, θεωρούμε ότι οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 θα πραγματοποιηθούν το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο και στη συνέχεια θα είναι προγραμματισμένη η εξέταση των μαθημάτων ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ, των ειδικών μαθημάτων καθώς και οι επαναληπτικές εξετάσεις. 

Επισημαίνεται ότι, φέτος θα έχουμε εξέταση περισσότερων μαθημάτων αφού υπάρχει η δυνατότητα για τους απόφοιτους προηγούμενων ετών να εξεταστούν με το καταργούμενο σύστημα.

Το panelladikes24 παρακολουθεί το θέμα και θα ενημερώσει για κάθε νέα πληροφορία.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, μπορείτε να ενημερώνεστε και από τη σελίδα του panelladikes24 στο facebook.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. 16 Μαΐου ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 για τους υποψήφιους ΓΕΛ - 17 Μαΐου για τους αντίστοιχους των ΕΠΑΛ - Αναμένεται η ανακοίνωση του προγράμματος

    http://panelladikes24.blogspot.gr/2016/02/16-2016-17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή