Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Το ΥΠΠΕΘ για την αξιοπιστία της διαδικασίας των Μετεγγραφών Φοιτητών

Αποτέλεσμα εικόνας για αποτελεσματα μετεγγραφων φοιτητων 2015Προς όλους όσοι με μηνύματά τους υπαινίσσονται ότι η διαδικασία των μεταγραφών είναι διάτρητη, διευκρινίζουμε ότι: 

Τα αποτελέσματα των μεταγραφών καθορίζονται με απόλυτα αυτοματοποιημένο σύστημα. Δεν υπάρχει σε κανένα σημείο της διαδικασίας παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα. Οπότε οι αναφορές περί ρουσφετιών, εξαιρέσεων κ.α. δεν αφορούν ούτε αγγίζουν τις μεταγραφές από την αρχή της διαδικασίας έως το τέλος.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


4 σχόλια:

  1. Η αλλη πηρε μετεγγραφη μεσο της μαμας της που ειναι υπουργος.κι ειχε συγκεντρωσει μονο 2 μορια.κι οι αλλοι που ειχαμε αναγκη την μετεγγραφη μειναμε εκτος.ντροπη!θ ηθελα να μαθω με πιο τροπο εγινε η επιλογη τελικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με 6 μόρια και δεν πήρε μετεγγραφή το παιδί μου....απαράδεκτοι οι δήθεν αριστεροί που νοιάζονται για τα φτωχά στρώματα ..είμαι τρίτεκνος...συνταξιούχος και ..ζούμε με 629ευρώ ,με τους προηγούμενους τουλάχιστον έπαιρναν μετεγγραφή οι τρίτεκνοι...αυτοί απαξιώνουν την ελληνική οικογένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας καταλαβαινω απολυτα.κι εγω 6 μορια ειχα κι ουτε εγω πηρα την μετεγγραφη.κι εμενα ο.πατερας μου συνταξιουχος,με τρια παιδια κι με μια συνταξη πολυ αθλια.δν νοιαζονται για κανεναν παρα μονο για τους εαυτος τους.ελπιζω να βρειτε καποια λυση με το παιδι σας κι τη σχολησας ευχομαι οτι καλυτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΠΗΡΑΝΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕ 2 ΜΟΡΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΜΕ 4 ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή