Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Μετεγγραφές Φοιτητών - Το ΥΠΠΕΘ έχει πρόθεση να πάρουν μετεγγραφή όλοι όσοι συγκέντρωσαν από 5 μόρια και πάνω

Αποτέλεσμα εικόνας για Μετεγγραφές Φοιτητών - Το ΥΠΕΠΘ έχει πρόθεση να πάρουν μετεγγραφή όλοι όσοι συγκέντρωσαν από 5 μόρια και πάνωΗ αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου πραγματοποίησε συνάντηση με αντιπροσωπεία φοιτητών η οποία διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι μετεγγραφές και η φοιτητική μέριμνα (σίτιση, στέγαση).

Στη δίωρη συνάντηση με την αντιπροσωπεία των φοιτητών, η αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας επιβεβαίωσε την πρόθεσή της να πάρουν μετεγγραφή όλοι όσοι συγκέντρωσαν από 5 μόρια και πάνω, καθώς τόσο η ίδια όσο και η κυβέρνηση, δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις δυσκολίες που έχουν προκύψει λόγω της οικονομικής κρίσης.

Όπως ενημερώθηκαν οι φοιτητές, με πρωτοβουλία της κ. Αναγνωστοπούλου, το υπουργείο Παιδείας επισπεύδει την έκδοση υπουργικής απόφασης, η οποία θα προβλέπει τη σύσταση Επιτροπής Ενστάσεων όπου οι φοιτητές θα μπορούν να απευθύνονται για την επανεξέταση της αίτησής τους.

Η Επιτροπή Ενστάσεων θα συγκροτηθεί για να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να επανεξεταστούν οι αιτήσεις τους.

Στην συνάντηση κατέστη σαφής η πρόθεση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου για διαρκή διάλογο και συνεχή επαφή με τους φοιτητές για κάθε πρόβλημα της φοιτητικής κοινότητας.


Δείτε εδώ όλες τα νέα για τις Μετεγγραφές Φοιτητών.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο: