Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Που κατατίθενται οι αιτήσεις για κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφή φοιτητών

Αποτέλεσμα εικόνας για αιτήσεις για κατ΄ εξαίρεση μετεγγραφή φοιτητώνΤο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφής για ιδιαίτερα σοβαρές και τεκμηριωμένα εξαιρετικές περιπτώσεις, στο Κεντρικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Α. Παπανδρέου 37, Μαρούσι, (στάση Ηλεκτρικού και Προαστιακού Νερατζιώτισσα) γρ. 0103 από την 20η Οκτωβρίου 2015 έως και την 20η Νοεμβρίου 2015 προς την Επιτροπή κατ’ Εξαίρεση Μετεγγραφών της παρ. 9 του άρθρου 21 του Ν. 4332/2015 (ΦΕΚ Α΄ 76/09-06-2015).

Στην αίτηση των ενδιαφερομένων επισυνάπτονται τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τις ιδιαίτερα σοβαρές και εξαιρετικές περιπτώσεις, για τις οποίες αιτούνται μετεγγραφή κατ’ εξαίρεση.

Οι αιτήσεις εξετάζονται από την ανωτέρω Επιτροπή υπό τους όρους της με αρ. 161107/Ζ1/13-10-2015 (ΦΕΚ Β΄ 2255/20-10-2015) Υ.Α. και στους αιτούντες των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α της ημεδαπής χορηγείται κατ’ εξαίρεση μετεγγραφή σε Σχολή ή Τμήμα ή Πρόγραμμα Σπουδών αντίστοιχο των Σχολών ή Τμημάτων ή Προγραμμάτων Σπουδών εισαγωγής τους, εφόσον συντρέχουν οι ιδιαίτερα σοβαρές και τεκμηριωμένα εξαιρετικές περιπτώσεις.




Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


8 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια είναι τα δικαιολογητικα που πρεπει να στειλουν οι αιτούντες για κατ' εξαίρεση μετεγγραφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα δικαιολογητικά για κατ' εξαίρεση μετεγγραφή.

      Στην αίτηση των ενδιαφερομένων επισυνάπτονται τα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τις ιδιαίτερα σοβαρές και εξαιρετικές περιπτώσεις, για τις οποίες αιτούνται μετεγγραφή κατ’ εξαίρεση.

      Διαγραφή
    2. υπαρχει καποιο εγγραφο αυτης της αιτησης ή πρέπει να παμε να ρωτησουμε στο υπουργειο;

      Διαγραφή
    3. την αιτηση θα πρεπει να παμε να την κανουμε στο υπουργειο ή μπορουμε να στειλουμε τα χαρτια μας ταχυδρομικως;

      Διαγραφή
    4. την αιτηση θα πρεπει να παμε να την κανουμε στο υπουργειο ή μπορουμε να στειλουμε τα χαρτια μας ταχυδρομικως;

      Διαγραφή
    5. πως θα γινει η αιτηση; Πρέπει να παμε στο υπουργειο να την κανουμε η θα στειλουμε τα χαρτια μας ταχυδρομικως;

      Διαγραφή
  3. Μπορεί να γίνει κατ εξαιρεση μεταγραφη από το τμήμα ναυτιλίας και επιχειρηματικών υπηρεσιών αιγαίου (χίος) στο τμήμα ναυτιλιακών σπουδών του πανεπιστημίου πειραιά σύμφωνα με τις φετινές διατάξεις ή όχι; Επίσης οι Κεφαλονίτες φοιτητές μπορούν να κάνουν χρήση της αμοιβαίας μεταγραφής και της διάταξης πού ορίζει τις μεταγραφές κατ εξαίρεση; παρακαλώ ενημερώστε γιατί θέλω να κάνω αίτηση........

    ΑπάντησηΔιαγραφή