Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Βάσεις εισαγωγής όλων των κατηγοριών στις ΑΕΝ για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016

Αποτέλεσμα εικόνας για Βάσεις εισαγωγής όλων των κατηγοριών στις ΑΕΝ για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016Μετά την επεξεργασία των στοιχείων των επιτυχόντων στις ΑΕΝ Πλοιάρχων και Μηχανικών της χώρας για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, παραθέτουμε τους πίνακες των βάσεων επιτυχίας ανά κατηγορία. 

Η μεγάλη αύξηση στις βάσεις εισαγωγής της Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας σε σχέση με τις βάσεις του 2014 οφείλεται στη γενικότερη μείωση του αριθμού των εισακτέων στις ΑΕΝ καθώς και στη μείωση του ποσοστού που αποδόθηκε φέτος σε αυτήν την κατηγορία, από το 40% των θέσεων του συνολικού αριθμού (το 2014) στο 30%.

Μετά το πέρας των εγγραφών (παρουσίασης των επιτυχόντων στις σχολές επιτυχίας τους) εάν προκύψουν κενές θέσεις, αυτές θα καλυφθούν από υποψήφιους της Δεύτερης Γενικής Κατηγορίας, σύμφωνα με τις παραγράφους 2, 3 και 4 του κεφαλαίου Θ και την παράγραφο 1 του κεφαλαίου ΙΑ της προκήρυξης.

Πατήστε εδώ για να δείτε το αρχείο με βάσεις για όλες τις κατηγορίες.

Σπύρος Παπαχαρίσης | Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Φλώρινας



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου