Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

To panelladikes24 κοντά στους πρωτοετείς φοιτητές

Αποτέλεσμα εικόνας για Panelladikes24Το panelladikes24 συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στους πρωτοετείς φοιτητές και μετά την ανακοίνωση των Βάσεων 2015

Από την κανονική ροή των αναρτήσεων, θα μπορούν να πληροφορούνται όλα όσα χρειάζονται για τις εγγραφές στα τμήματα εισαγωγής, το φοιτητικό επίδομα, τις μετεγγραφές φοιτητών κ.ά. άμεσα και έγκυρα.

Επιπλέον, μέσα από τρεις αναρτήσεις, που θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες σε εμφανές σημείο στο ιστολόγιό μας, θα μπορούν βρουν σπίτι, συγκάτοικο, προσφορές σε φοιτητές.

Ποιες είναι οι αναρτήσεις αυτές




Παρακαλούνται όσοι θέλουν να αφήνουν αγγελία για σπίτι, αναζήτηση για συγκάτοικο ή προσφορές στο χώρο των σχολίων σε κάθε ανάρτηση. 

To panelladikes24 δε φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των αναρτήσεων από τους επισκέπτες του ιστολογίου, απλά παρέχει ένα βήμα επικοινωνίας μεταξύ των ενδιαφερομένων.

Επίσης, για μεγαλύτερη απήχηση των αναρτήσεων μπορείτε να κάνετε like στη σελίδα Panelladikes24 στο facebook και να κάνετε κοινοποίηση σε κάθε μία από τις παραπάνω σελίδες.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου