Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Μέχρι πότε μπορεί να γίνει αλλαγή στην Ομάδα Προσανατολισμού; Προϋποθέσεις για τη λειτουργία των Ο.Π.

Αποτέλεσμα εικόνας για αλλαγή στην Ομάδα ΠροσανατολισμούΔημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ Β΄ 1589/2015 η υπουργική απόφαση με Αριθμ. 116883/Δ2 ''Προϋποθέσεις λειτουργίας τμημάτων Ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού και μαθημάτων επιλογής στο Γενικό Λύκειο''. 

Σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση:

- Οι μαθητές της Β΄ τάξης Γενικού Λυκείου με την έναρξη του σχολικού έτους και όχι αργότερα της 30ής Σεπτεμβρίου επιβεβαιώνουν οριστικά την Αρχική Δήλωση Ομάδας Μαθημάτων Προσανατολισμού, που έχουν υποβάλει στη σχολική τους μονάδα, προ της λήξης του προηγούμενου διδακτικού έτους σχετικά με την Ομάδα Μαθημάτων Προσανατολισμού που επιθυμούν να ακολουθήσουν. Η ημερομηνία πέρα από την οποία δεν επιτρέπεται η αλλαγή Ομάδας Προσανατολισμού είναι η 30η Σεπτεμβρίου κάθε διδακτικού έτους.

- Οι μαθητές της Γ΄ τάξης Γενικού Λυκείου με την έναρξη του σχολικού έτους και όχι αργότερα της 20ής Σεπτεμβρίου επιβεβαιώνουν οριστικά την Αρχική Δήλωση Ομάδας Μαθημάτων Προσανατολισμού, που έχουν υποβάλει στη σχολική τους μονάδα, προ της λήξης του προηγούμενου διδακτικού έτους σχετικά με την Ομάδα Μαθημάτων Προσανατολισμού που επιθυμούν να ακολουθήσουν. Η ημερομηνία πέρα από την οποία δεν επιτρέπεται η αλλαγή Ομάδας Προσανατολισμού είναι η 20η Σεπτεμβρίου κάθε διδακτικού έτους.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


1 σχόλιο:

  1. Παιδιά εγώ που είμαι απο επαλ α ' ομαδας ποτε δηλώνω μαθήματα ? Ειμαι απόφοιτος 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή