Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Τροπολογία στη Βουλή - Αναβολή στράτευσης για τους επιτυχόντες στις Αστυνομικές Σχολές

Αποτέλεσμα εικόνας για επιτυχοντες αστυνομικων σχολων αναβολη στρατευσης
Στο σχέδιο νόμου του υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ''Έκδοση διαταγής πληρωμής για αξιώσεις από διοικητική σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής'' που είναι έτοιμο για συζήτηση στη Βουλή κατατέθηκε τροπολογία με αριθμό 156/12 22.5.2015 σχετικά με ''Αναβολή κατάταξης στις Ένοπλες Δυνάμεις των επιτυχόντων στις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τα έτη 2012-13, 2013-14 και 2015-16''.

Τι αναφέρει η τροπολογία

''Η κατάταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις των επιτυχόντων των προηγουμένων περιπτώσεων αναβάλλεται από την ημερομηνία έκδοσης των πινάκων του υπουργείου Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων μέχρι την ημερομηνία εγγραφής τους στις οικείες σχολές της αστυνομίας. Η χορηγηθείσα αναβολή κατάταξης διακόπτεται με αίτηση του ενδιαφερομένου''.

Πατήστε εδώ για να δείτε την τροπολογία και την αιτιολογική έκθεση.



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


3 σχόλια:

  1. Ρε παιδια αυτο που λεει με τις ενοπλες δυναμεις τι εννοει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι οποιοι ειναι υποψήφιοι αστυνομικων σχολων των προηγούμενων ετών 2013-2014 μέχρι να περάσουν τις πύλες της σχολής το 2016 θα αναβληθεί η στράτευση τους στις ένοπλες δυνάμεις για να κάνουν την θητεία τους.Αυτοι θεωρητικά πλέον δεν σπουδάζουν ακόμα και δεν έχουν χαρτί για αναβολή όπότε το θέμα της στράτευσης γι αυτους πρέπει με κάποιο τρόπο να ρυθμιστεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ..ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΥΣΛΕΞΙΑ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή