Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Αργεί ακόμα η δημοσίευση της προκήρυξης για τις Αστυνομικές Σχολές 2015

Αποτέλεσμα εικόνας για προκηρυξη αστυνομικες σχολες 2015
Μετά από πολλές ερωτήσεις που καταφθάνουν στο panelladikes24 σχετικά με τη δημοσίευση της προκήρυξης για την εισαγωγή σπουδαστών στις Αστυνομικές Σχολές σας ενημερώνουμε ότι μέχρι στιγμής έχει εκδοθεί μόνο η προκήρυξη για την εισαγωγή Αστυνομικών στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και εκκρεμεί η αντίστοιχη για την εισαγωγή ιδιωτών σπουδαστών στη Σχολή Αξιωματικών και στη Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται ότι τα προηγούμενα χρόνια η προκήρυξη δημοσιευόταν εντός Ιουνίου ενώ πέρυσι δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου πιο καθυστερημένα από ποτέ.

Το panelladikes24 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώσει για οτιδήποτε προκύψει.

Δείτε επίσης:



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.



17 σχόλια:

  1. gelioi... 290 theseis aimoragei h astunomia kai dn sas kaigetai karfaki dn peirazei emeis p psifisame suriza na ta vlepoume alla dn peirazei nuxta tha allaksei kuvernhsh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα ποσες θεσεις πηρε περυσι η αστυνομια?

      Διαγραφή
    2. 290 και περυσι. (250 αστυφύλακες + 40 αξιωματικούς) . Τηρείται κατά γράμμα η δέσμευση μνημονίου για 580 προσλήψεις κατ'έτος. Θέσεις για γέλια και για κλάμματα.

      Διαγραφή
  2. etsi opws akrivws ta les file theseis gia gelia. kai ola auta stis plates mas einai pou tha eskize ta mnhmonia ti na pwww fiaskooo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na katsete na diavasete mages. ston strato pairnoyn 100-200 atoma kathe sxolh. kairos na ayxhthei mia gia panta h vash ths astynomias. kourades. emeis persy parakalagame apla na mpei sto mixanografiko na th dilwsoume kai oxi gia tis 290 theseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η αστυνομια δεν θελει μαθηματικα και φυσικη μαγκα.θελει ατομα με μεγαλα αντε μην πω.ερχεται το καθε αλιγκαρδο και ζηταει γραφειο και μεσο.και τι ειχαν πει παλαιοτερα οτι θα βαλοουν το 15 μονο.δηλαδη 14 και 13 δεν θα εβαζαν που εβαλαν.αντε με τον καθε ανεγκεφαλο εδω μεσα θα μιλησει να ανεβουν οι βασεις να μπαινει τα φυτα μεσα σε αυτες τις σχολες.ελεος πια.βλεπουμε ευελπιδων και ειναι το καθε φυτο που απλως μπηκε για να παρει λεφτα και νομιζει οτι ειναι και καποιος.ενα τιποτα ειναι που απλως ηξερε μαθηματικα φυσικη μπηκε εκει.αντε επιτελους με τον καθε αχρηστο εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλε αυτα που λες δεν ισχυουν! ειδικα απο αυτα που λες για τους Ευέλπιδες φαινεται οτι εισαι εντελως εκτος πραγματικοτητας.
      υγ.:το ΄΄αλιγκαρδο΄΄ που γραφεις τι σημαινει;; ελληνικα ειναι;;

      Διαγραφή
  5. μπορει να μην την ξερεις την λεξη αλλα δυστηχως οι υψηλες σχολες κατακλιζονται απο ατομα που εγραψαν υψηλους βαθμους και απλως πανε σε μια σχολη για τα λεφτα.προσεξε ομως οσοι το θελουν εκει μενουν.μακαρι να μην διναμε παννεληνιες και τοτε ολα θα φαινοταν ποια ειναι τα πατομπουκαλα και ποιοι οι αληθοι μαχητες της χωρας που ειναι διατεθειμενει να δωσουν και την ζωη του για την χωρα και ποιοι οι ρεμπεσκεδες.περναει ο καθε πικραμενος σε αυτες τις σχολες απλως για να παρει λεφτα.και αυτο μην πουμε οτι δεν ισχυει.ειναι γεγονος και φαινεται απο την καθημερινη γραφειοκρατια που επικρατει και την βαρεμαρα στα γραφεια.πηγαινουμε στρατο να υπηρετησουμε αυτο που αφησαν καποιοι οχι να τα ξησουμε οπως κανουν καποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. γραφεις: μακαρι να μην διναμε πανελληνιες..Ποιος ειναι ο ιδανικος τροπος επιλογης για εσενα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να μπαινουμε σε αυτες τις σχολες ετσι ομως να δινονται καποια αθληματα πιο σφικτα πριν και κατα την εισαγωγη να υπαρχει βασικη εκπαιδευση αρκετες μερες που να πλησιαζει το μηνα και να μας βγανει ο πατος να την βγαλουμε οπως πχ η εκπαιδευση των εκαμ,ουκ κλπ.ετσι θα εμπαιναν αυτοι που αξιζουν σε ολες τις σχολες ανολογα μετα τεστ που θα εδινα.εγω τωρ σου μιλαω για στρατο αστυνομια.πχ στο μαθηματικο να μπαινουν μετα απο καποια τεστ μαθηματικων και να μην εισερχεται ο καθε ανεγκεφαλος που δεν ξερει που πανε τα 4.καποιες αλλες θεσεις που δεν ειναι μαχιμες πχ διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και καποιες αλλες να παιρνουν ατομα απο πανεπιστημια τει και οχι απο εισαγωγη αστυνομιας γιατι για καθε δουλεια υπαρχει το καθε ατομο.το κακο ειναι οτι οταν καποια ατομα μπαινουν σε καποιες θεσεις τοτε δημιουργουνται καποια αλλα προβληματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σχετικα για τα αθληματα των πκε αυτα πρεπει να ειναι για την αστυνομια και τον στρατο, τα ιδια δινουν αλλωστε και για ΥΕΑ οσοι κανουν θητεια τον στρατο. Επιπλεον οι υποψηφιοι για γυμναστικη ακαδημια δινουν 3 αθληματα ενω οι υποψηφιοι της αστυνομιας 5..Για την βασικη εκπαιδευση φυσικα και υπαρχει σε ολες της στρ,σχολες(αρκετα ατομα παραιτουνται).για την εκπαιδευση των εκαμ τωρα.Να ξερεις οτι απο τα 250 ατομα που επιλεγονται για το σχολειο μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λιγα τελικα τα καταφερουν να το τελειωσουν. για θεσεις που χρειαζονται ειδικες γνωσεις βγαινει προκυρηξη για πτυχιουχους ΑΕΙ πχ διωξη ηλεκτρονικου -->πτυχιουχοι ΑΕΙ πληροφορικης.

      Διαγραφή
  9. esu pou les gia kourades pali zwadi kai sigrineis strato me astunomia exeis katalavei ti les h etsi ta les gia na ta peis o stratos en wra eirhnhs einai stasimos dn kanei tptttt h astunomia eidika se kapoia tmhmata matwnei kathe mera stoke opote ama es udn ksereis kalo einai na to voulwneis mikre entaksei kai ontws h astunomia dn thelei atoma me 16 kai 17xiliades thelei palikaria pou na ponane thn elas h elas aimoragei exei eleipseis pantou dn exei dikimous edw kai duo xronia o stratos doksa to theo exei fantarous..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ελας θελει αστυνομικους-επιστημονες. Δε θελει αγραμματους. Δε σημαινει οτι επειδη καποιος γραφει 16 και 17 χιλιαδες μορια δεν εχει ορεξη και δεν ειναι παλικαρι που εχει αναγκη η Ελληνικη μας αστυνομια. Δεν καταλαβαινω τη συγκριση σου μεταξυ στρατου και αστυνομιας..

      Διαγραφή
    2. δεν ειπαμε αγραμματους αλλα ατομα που μπορουν να σταθουν ισαξια απεναντι στους πολιτες και οχι τεμπελοσκυλα που μπηκαν για να παρουν μια θεση και να τα ξυνουν ολη μερα.

      Διαγραφή
    3. Nai re file giati an kapios ebene me 12 xiliades moria dn tha mpaine gia na ta 3ysei. H monh diafora einai oti aytos pou katafernei na xwthei stis 290 theseis exei kapoies parapanw ikanothtes sto diavasma. To poion tou atomou pou mpainei gia ta lefta einai to idio skata

      Διαγραφή
  10. ετσι ειναι.επιτελους ενα ατομο που ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή