Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Την άλλη εβδομάδα η προκήρυξη για τις Στρατιωτικές Σχολές

Αποτέλεσμα εικόνας για εγκυκλιος στρατιωτικων σχολων 2015
Από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας σημειώνεται πως η δημοσίευση της εγκυκλίου για την εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές 2015 μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή η καθυστέρηση προκαλεί αναστάτωση στους υποψήφιους για τις Στρατιωτικές Σχολές σχετικά με τις ημερομηνίες που θα κατατεθούν οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά λίγες μέρες πριν την έναρξη των εξετάσεων.

Το panelladikes24 παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώνει για οποιαδήποτε είδηση προκύψει.

Δείτε το χρονοδιάγραμμα που ίσχυσε για τους περυσινούς υποψήφιους:

α. Δημοσίευση Προκήρυξης Διαγωνισµού Επιλογής Σπουδαστών-τριών: 25 Απριλίου 2014

β. Υποβολή Αίτησης - δικαιολογητικών: έως 12 Μαΐου 2014

γ. Έκδοση Κατάστασης Υποψηφίων µε Ελλιπή Δικαιολογητικά: έως 30 Μαΐου 2014. 

δ. Υποβολή Ελλιπών Δικαιολογητικών: έως 6 Ιουνίου 2014

ε. Έκδοση τελικής κατάστασης δεκτών υποψηφίων για συµµετοχή στις ΠΚΕ καθώς και προγράµµατος διεξαγωγής των ΠΚΕ (τόπος - χρόνος): 13 Ιουνίου 2014



Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


20 σχόλια:

  1. Τρία πουλάκια κάθονταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α καλα... Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα... Οτι.. να ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετα τις παννεληνιες λεω εγω με το πασο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτος του αγχους των πανελλήνιων,του διαβασματος και των καρτελών αργει υπερβολικά η προκηρυξη την οποια θα πρεπει να διαβασουμε προσεκτικα και να στειλουμε αιτησεις κτλπ μεχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία την στιγμη που σε 2 βδομαδες ξεκιναν οι πανελληνιες ! Αν ειναι δυνατόν!
    Αν ειναι να την βγάλουν στις 18 που αρχιζουν οι πανελληνιες!!!!.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά δεν ντρέπονται, πάλι θα τρέχουν οι γονείς να συμπληρώσουν τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και εκτός των προβλημάτων που προαναφερατε τα παιδιά θα πρέπει πέρα από το διάβασμα να αγχωνονται και για τα ραντεβού και τις ιατρικές εξετάσεις που θα απαιτούνται! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την ευκαιρια, να κανω μια ερωτηση κ θα ημουν πολυ ευγνωμων αν καποιος μπορει κ θελει να βοηθησει. Δινω φετος, θελω να παω Ικαρων κ δεν εχω βρει ακρη για ενα πραγμα: πρεπει να κανω εξετασεις σε γιατρους στην πολη μου κ με τα αποτελεσματα να παρουσιαστω στις ΠΚΕ, ή ΟΛΕΣ οι ιατρικες εξετασεις γινονται στο ΓΝΑ κατα την διαρκεια των ΠΚΕ?????

      Διαγραφή
    2. Νομιζω πως πρεπει να κανεις και καποιες εξετασεις στην πολη σου.Μπες στην σελιδα της Π.Α και ψαξτο.Διαβασε και προσεκτικα την προκηρυξη(οταν βγει....) ή καλυτερα παρε τηλεφωνο στην Π.Α και ρωτα για να εισαι σιγουρος.Επισης ως ικαρος χρειαζεται και να εχεις πτυχιο αγγλικων κτλπ.

      Διαγραφή
    3. Εφόσον δεν υπάρξει κάποια τροποποίηση φέτος ως προς τις υγειονομικές εξετάσεις, τις κάνεις μόνος σου όπως είπες στην πόλη σου και προσκομίζεις τα αποτελέσματα στις ΠΚΕ. Εκεί βέβαια σου κάνουν και αυτοί κάποιες τυπικές εξετάσεις αλλά τίποτα το σπουδαίο, εκτός αν θες για ιπτάμενος όπου δίνουν μεγάλη έμφαση στην όραση και κόβουν αρκετούς...

      Διαγραφή
    4. Ιπταμενος θελω να παω. Εχω proficiency κ τα ματια μου τα ελεγξα σε οφθαλμιατρο πρωτου θεσω ως στοχο αυτη τη σχολη. Στην σελιδα της ΠΑ δεν βρηκα κατι (ισως υπαρχει κ μου ξεφυγε) κ επισης 3 τηλ. που βρηκα για υποτιθεμενη επικοινωνια με την σχολη, το ενα δεν αντιστοιχει πλεον στη σχολη, το αλλο δεν χτυπαει καν κ το τριτο χτυπαει κ δε το σηκωνει κανεις....

      Διαγραφή
    5. Παιδια να ρωτησω ποτε περιπου ξεκινανε τ αθληματα;

      Διαγραφή
  7. Απαράδεκτη αυτή η καθυστέρηση φέτος.18 μέρες μένουν για την έναρξη των πανελληνίων και μέσα σε αυτές τις κρίσιμες , πιεστικές και αγχωτικές μέρες θα πρέπει να τρέχουμε τελευταία στιγμή για την κατάθεση των αιτήσεων και την τακτοποίηση όποιων άλλων σχετικών υποθέσεων .Ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να πω...η νέα γενιά σας ευχαριστεί για το ενδιαφέρον σας για το μέλλον της..και δηλαδη πότε θα ξεκινήσουν οι ΠΚΕ; μέσα Ιουλίου; αρα και το καλοκαίρι μας που με τόση ανυπομονησία περιμένουμε θα ειναι και αυτο μέσα στο αγχος..ντροπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανένα νέο για ποια μέρα της εβδομάδας θα βγει υπάρχει;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποτε θα βγει τελικα ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποτε αναμενεται να βγει ??? πριν η μετα τις πανελληνιες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι όπως το κοβω μαλλον μετα τις πανελληνιες....:P

      Διαγραφή
  12. Είμαι του '94 περιμένω πως και πως την εγκύκλιο για να δω αν μπορώ να εισαχθω σε στρατιωτική σχολή και αυτή η αναμονή μου έχει σπάσει τα νεύρα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεις να εισαχθεις σε Ευελπιδων, Ικαρων, Ναυτικων Δοκιμων και Αξιωματικων Νοσηλευτων...

      Διαγραφή
  13. Μόνο υπαξιωματικών έχω το δικαίωμα.. δίνω από επαλ α ομάδα.. :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή