Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Δεν έχει δημοσιευτεί η προκήρυξη για τις Αστυνομικές Σχολές 2015 - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι

Αποτέλεσμα εικόνας για αστυνομικες σχολεςΤο panelladikes24 προς ενημέρωση των φετινών υποψηφίων για τις Αστυνομικές Σχολές επισημαίνει τα ακόλουθα:

- Οι εξετάσεις εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά. 

- Οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. 

- Δεν έχει δημοσιευτεί η εγκύκλιος για τις Αστυνομικές Σχολές έτους 2015. (Αναμένεται να εκδοθεί έως τον Ιούνιο). 

- Ο αριθμός των υποψηφίων που θα εισαχθούν στις Αστυνομικές Σχολές ανά κατηγορία καθορίζεται συνήθως στην προκήρυξη που θα εκδοθεί από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.. 

- Υποψήφιοι που δεν δήλωσαν επιθυμία για τις Αστυνομικές Σχολές στην Αίτηση – Δήλωση του Φεβρουαρίου στα σχολεία μπορεί να είναι τελικά υποψήφιοι για τις Σχολές αυτές αρκεί να ακολουθήσουν τη διαδικασία που θα ορίζεται στην προκήρυξη που εκδώσει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. 

- Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στις διαδικασίες επιλογής για εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στην Αστυνομία (σε ημερομηνίες που θα ορίζονται από την προκήρυξη) και να κριθούν ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται μετά το τέλος των γραπτών εξετάσεων. Αυτό ισχύει και για τους υποψήφιους με το 10%. 

- Οι προκαταρκτικές εξετάσεις κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν σύμφωνα με το Π.Δ. 11/2014 (ΦΕΚ 17 Α΄). Το συγκεκριμένο Π.Δ. θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά στις Στρατιωτικές Σχολές ενώ στην περσινή προκήρυξη για τις Αστυνομικές Σχολές αναφέρετε ότι οι προκαταρκτικές εξετάσεις γίνονται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται για τις σχολές του Στρατού. (Υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με το προηγούμενο Π.Δ.) 

- (Αφορά ήδη υπηρετούντες Αστυνομικούς) Η Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας θα δεχτεί υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων του 2015 και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν στις οικείες σχολές κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Πατήστε εδώ για να βλέπετε πληροφορίες για τις Αστυνομικές Σχολές.


Για την μερική ή ολική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο του panelladikes24.


5 σχόλια:

  1. ta atoma giati dn lene posa tha einai ti fovounte mi tous kraksoume peite einai tosa..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2 περιπτωσεις:
    250 και μπαινετε με εμας του 14 οποτε τηρουνται οσα ειχαν συμφωνηθει
    ή
    ακυρωνεται η εισαγωγη σας το 16 και μπαινετε το 17 με διαφορετικο ή ιδιο αριθμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. koita ama parei file 580 opws to 13 as parei me ta apo duo xronia alliws klafta vash 17 xiliades moria tromera pragmata zoume emeis oi palioi mia xara mpikan me seires 2000 atomwn emeis ti ftaime tha thela na ksera...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει ανακοινωθει η ημερομηνια για τις αιτησεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή