Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση για την έγκριση ή μη των αιτήσεων φοιτητών για μετεγγραφή με οικονομικά κριτήρια

Ενημέρωση σχετικά με την εγκυρότητα των αιτήσεων των υποψηφίων του σχολικού έτους 2013-2014 για μεταφορά θέσης εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με βάση το οικονομικό κριτήριο

Οι αιτούντες του σχολικού έτους 2013-2014 για μεταφορά θέσης εισαγωγής τους, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με βάση το οικονομικό κριτήριο, δύνανται να ενημερωθούν για την εγκυρότητα ή μη της αίτησής τους, με την είσοδό τους στο πληροφοριακό σύστημα http://solon.it.minedu.gov.gr.

Σε περίπτωση μη έγκυρης αίτησης και όπου παρέχεται η δυνατότητα από το πληροφοριακό σύστημα, ο αιτών καλείται να προβεί σε διόρθωση των οικονομικών στοιχείων της.

Σημειώνεται ότι οι αιτούντες που θα προβούν στη διόρθωση των οικονομικών στοιχείων της ηλεκτρονικής τους αίτησης θα πρέπει να την οριστικοποιήσουν εκ νέου.

Οι υποψήφιοι δύνανται να εισέρχονται στο πληροφοριακό σύστημα από την 27η Νοεμβρίου 2014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 έως και την 1η Δεκεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 24.00.

Επισημαίνεται ότι στο πληροφοριακό σύστημα δεν παρέχεται η δυνατότητα εισαγωγής νέων αιτήσεων, αλλά μόνο η διόρθωση των ήδη καταχωρημένων αιτήσεων.


12 σχόλια:

  1. Οι υπόλοιποι (κοινωνικά κριτήρια)ποτέ θα γνωρίζουν για το αν πήραν τη μεταγραφή ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό τι σημαίνει? Ότι απλά ειναι έγκυρη η αίτηση και θα αποφασίσει πλέον το πανεπιστημιο για την αποδοχή ή μη του φοιτητη? Ή ότι ο φοιτητης πηρε κανονικά την μετεγγραφη για εκει που ζηταει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα οταν λεει ότι η αίτηση είναι έγκυρη σημαίνει αυτόματα ότι η μεταγραφή έγινε. Από εκεί και πέρα θα ενημερώσουν λογικά ποτέ θα πρεπει ο φοιτητής να κάνει τα χαρτιά για την εγγραφή του. Ίσως να ανακοινωθεί και για τους φοιτητές με κοινωνικά κριτήρια για την έγκριση η μη των αιτήσεων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο που λεει για την εγκυροτητα της αιτησης σμαινει οτι απλα πληροι τις προυποθεσεις ωστε να μπορεσει κατοπιν να μπει στην διαδικασια επιλογης ή απορριψης απο το πανεπιστημιο που επιθυμει και ζητα ο φοιτητης να μεταφερθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για κάποιους σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα. Και τους έδειξε κανονικά το σύστημα το τμήμα εισαγωγής τους. Προσωπικά μου λέει ακόμα οτι η αίτηση είναι έγκυρη. Σε όσους λέει οτι δεν είναι έχουν την ευκαιρία μεχρι την Δευτέρα να διορθώσουν την αίτηση τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως γνωρίζετε πότε θα βγουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα??(ευχαριστώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. EMENA ΛΕΕΙ ''Η αίτησή σας είναι έγκυρη και επιτρέπει τη συμμετοχή σας στη διαδικασία επιλογής για τα αποτελέσματα της οποίας θα ενημερωθείτε σε μεταγενέστερο στάδιο.''
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η μεταγραφή δεν εχει γίνει..οι αιτήσεις θα σταλούν ξανά στο taxis του υπουργείου οικονομικών για έλεγχο αλλά δε θα αργησουν επειδή η περισσότερη δουλεια έχει γίνει μου ειπαν απο το υπουργείο παιδείας..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πότε όμως θα βγουν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα ? Έχουμε βαρεθεί να περιμένουμε ... και έχουμε και αυτό το άγχος που δε λέει να φύγε . Θα σπουδάσουμε η όχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σε συνέντευξη του ο Λοβέρδος είπε οτι αρχές του νέου έτους θα βγουν τ αποτελέσματα. Ελπίζω μόνο να μην χαθεί το εξάμηνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να πω..γινεται ενας χαμος..δυστυχως δεν νοιαζεται κανεις για την αγωνια την δικη μας και των γονιων μας .και το κυριοτερο δεν ΚΑΝΕΝΑΣ για την δικη μας παιδεια..δηλαδη θα χαθει το 1ο εξαμηνο παιδια;!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποτε επιτελους θα βγουν τα αποτελεσματααααα?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή