Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Λοβέρδος: Τη Δευτέρα η δημοσίευση της Τράπεζας Θεμάτων για τη Β΄ Λυκείου - Αναμένονται σύντομα και τα μαθήματα βαρύτητας για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις (Νέο Λύκειο)

Ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ανδρέας Λοβέρδος, παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε και απάντησε σε ερώτηση για τις αντιστοιχίες των μαθημάτων και τα μαθήματα βαρύτητας ενόψει των επόμενων Πανελλήνιων εξετάσεων ως εξής: 

«Είναι θέματα που θα διευθετηθούν τώρα. Είναι αρμοδιότητα του κ. Δερμεντζόπουλου, ο οποίος τα πάει πάρα πολύ καλά. Έχουμε ατυχίες εμείς στο υπουργείο και γι’ αυτό εξαίρω το έργο του κ. Δερμεντζόπουλου, γιατί μέσα σε τέσσερις μήνες χάσαμε δύο υφυπουργούς. Είναι πάρα πολύ μεγάλο υπουργείο για να μην έχεις πολιτικό προσωπικό. Από ό,τι με ενημέρωσε, όλα αυτά είναι ζήτημα ολίγων ημερών. Την ερχόμενη Δευτέρα θα δοθεί και η Τράπεζα Θεμάτων για τους μαθητές της Β΄ Λυκείου. Για την Α΄ Λυκείου ήδη έχει δοθεί. Πέρσι είχε δοθεί στις 27 Μαΐου, δύο ημέρες πριν από τις εξετάσεις και τα παιδιά είχαν τρελαθεί. Η Τράπεζα Θεμάτων είναι ένας εξαιρετικός θεσμός που στοχεύει στην ανάπτυξη του κριτικού πνεύματος και στην μείωση των ανισοτήτων στα σχολεία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου