Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Βεβαιώσεις επιτυχίας στους επιτυχόντες των Αστυνομικών Σχολών για κάθε νόμιμη χρήση

Με διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας δόθηκαν οδηγίες προς τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας να χορηγούν στους επιτυχόντες στις Αστυνομικές Σχολές μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014, σχετικές βεβαιώσεις επιτυχίας στις Σχολές της Αστυνομικής Ακαδημίας προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για στρατολογικούς, φορολογικούς, ασφαλιστικούς και λοιπούς λόγους.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι προωθείται νομοθετική ρύθμιση σύμφωνα με την οποία οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι (όπως και οι αντίστοιχοι του έτους 2013) να θεωρούνται προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους για τους προαναφερόμενους λόγους και να έχουν δικαίωμα αναβολής κατάταξης από τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι η κατάταξη των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014 (όπως και αυτών του έτους 2015) στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. θα πραγματοποιηθεί το 2016 σύμφωνα με το ισχύον νομικό καθεστώς.


1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ!
    ΕΙΜΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΣΩΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΣΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΤΕΛ ΚΑΙ ΟΑΣΘ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΒΒΙΔΟΥ ΔΡΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή