Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Συγγνώμη από συγγραφέα για το βιβλίο του ΑΟΔΕ

Ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Μπουραντάς, ο οποίος ήταν και στη συγγραφική ομάδα που συνέγραψε το βιβλίο του μαθήματος «Αρχές Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων» (ΑΟΔΕ) της τεχνολογικής κατεύθυνσης που εξετάζεται σε πανελλαδικό επίπεδο (σσ. αύριο γίνεται η εξέταση για φέτος) για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αναφέρει σε ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα εξής:

«Αισθάνομαι έντονα απόψε την ανάγκη να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη από χιλιάδες παιδιά και από το γιό μου που δίνουν αύριο εξετάσεις στο ΑΟΔΕ, βιβλίο που συνέγραψα μαζί με 3 καθηγητές του Λυκείου το 1998. Η ευθύνη είναι συνολικά δική μου. Τα λάθη που έκανα είναι: 1ο πίστεψα ότι το βιβλίο αυτό θα ήταν επιμορφωτικό και ότι ποτέ δεν θα έμπαινε στις πανελλήνιες, 2ο δεν δημοσιοποίησα ποτέ ότι ζήτησα να το ξαναγράψω χωρίς αμοιβή και οι αρμόδιοι αδιαφόρησαν 3ο δεν μπορούσα να φανταστώ ότι η ΠΟΛΙΤΕΙΑ θα διατηρούσε ένα βιβλίο που γράφτηκε πριν 16 χρόνια πριν καλά καλά εμφανισθεί το Internet. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΟΥ. ΖΗΤΩ ΞΑΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»... 



2 σχόλια:

  1. Σε αυτήν την χώρα λοιπόν έπρεπε να αποτύχουν τόσοι μαθητές για την εκπλήρωση του μοναδικού ονείρου τους στα πρώτα απατηλά βήματα για ανεξαρτητοποίηση και εργασία.Ώστε τελικά να έρθει η σειρά του γιού του συγγραφέα για να ιδρώσει το αυτάκι πρώτα του ίδιου και μετά των υπολοίπων!Λοιπόν είμαστε άξιοι της μοίρας μας.Καλώς να πάθουμε ότι προδιαγράφηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή