Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Νέα διόρθωση της προκήρυξης για τις Στρατιωτικές Σχολές - Αφορά τους υποψήφιους της ΣΜΥ

Διευκρινίζεται ότι λόγω διαφοροποίησης των καθοριζομένων στο Ν.1911/1990 (ΦΕΚ 160 Α΄) και του ΠΔ 76/2008 {(ΦΕΚ 118 Α΄) - Οργανισμός της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ)}, όσον αφορά το όριο ηλικίας των υποψηφίων σπουδαστών των ΑΣΣΥ, καθορίζεται <<ότι μόνο για τη ΣΜΥ θα γίνονται δεκτοί υποψήφιοι οι οποίοι να έχουν συμπληρώσει ή να συμπληρώνουν το 17ο έτος της ηλικίας τους την 31 Δεκεμβρίου 2014 και να μην έχουν συμπληρώσει το 22ο έτος την παραπάνω ημερομηνία>>.

Με σκοπό τη διευκόλυνση των υποψηφίων που εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, τα δικαιολογητικά για συμμετοχή στις εισαγωγικές εξετάσεις αποκλειστικά για τη ΣΜΥ, θα γίνονται δεκτά από τις Σχολές 1ης Προτίμησης - ΔΑΕ/Β1 σε περίπτωση αποστολής τους μέχρι την 23η Μαΐου 2014 (ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας δημόσιας ή ιδιωτικής).

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα νέα που αφορούν τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τις Στρατιωτικές Σχολές.

6 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας.Η πιο πάνω αναφορά σχετικά με την υποβολή των δικαιολογητικών των υποψηφίων,αναφέρεται στην αρχική αίτηση που υποβάλλουν οι συμμετέχοντες;H ερώτηση μου τίθεται λόγω καθυστέρησης αποστολής της αίτησης η οποία έγινε μετά την 14η Μαιου.

    Ευχαριστω εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eπίσης θα ήθελα να ρωτήσω το εξής,αν τελικά στείλω αύριο στη ΣΜΥ και γίνει αποδεκτή θα πάω εκεί για να δώσω αθλήματα,αλλά σε περίπτωση που γράψω ανάλογο βαθμό άλλης σχολής μπορώ να δηλώσω εκείνη μετά στο μηχανογραφικό ή ό,τι και να γίνει ΣΜΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δν επηρρεαζει το μηχανογραφικο η επιλογη της πρωτης σχολης προτιμησης..εσυ θα πας στη Σ.Μ.Υ για αθληματα και ψυχοτεχνικες ..τιποτα παραπανω ..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aγαπητέ φίλε-η,έχω στείλει την αίτηση υποψηφίου στη ΣΣΑΣ,συνεπώς η αίτηση που λόγω της καθυστέρησης δε θα γίνει αποδεκτή από τη ΣΣΑΣ και τις υπόλοιπες,αλλά θα με δεχτούν στη Σ.Μ.Υ .Δηλαδή θέλω να καταλήξω πως άμα στείλω τ χαρτιά μου στη Σ.Μ.Υ και ακυρώσω την άλλη δε θα αλλάξει κάτι,τις έχω χάσει τις άλλες σχολές.Αυτό το συμπέρασμα βγάζω από όσα έχω διαβάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι να μην γινει δεκτη απο τη ΣΣΑΣ;; Εστειλες τα χαρτια σου και στη Σ.Μ.Υ και στη ΣΣΑΣ;; Αυτο δεν μπορω να καταλαβω..!!

      Διαγραφή
    2. Όχι άκυρο..λογικό δεν το ξεκαθαρίζουν πάλι το θέμα..απλά απ ότι κατάλαβα και εγώ,σχετικά με το όριο ηλικίας που καθόρισε η σμυ και τα δικαιολογητικα που υποβαλλεις γινονται δεκτα απ τν σχολη πρωτης προτιμησης..δεν κρινεσαι ακαταλληλος για τη σμυ απο τη σσας (για παραδειγμα) αν πληρεις το απαιτουμενο οριο ηλικιας..εγω ετσι το καταλαβα!!

      Διαγραφή