Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ποια η θέση του υπουργείου Παιδείας σχετικά με τα μαθήματα της Πληροφορικής και της Γεωμετρίας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Το υπουργείο Παιδείας απάντησε σε ερωτήσεις βουλευτών σχετικά με τα εξεταζόμενα μαθήματα που θα κληθούν να εξετάζονται οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων από το 2016 σύμφωνα με το νέο σύστημα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Πιο συγκεκριμένα, 

Ο βουλευτής Κορινθίας κ. Κόλλιας κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο για επαναφορά του μαθήματος της Πληροφορικής ως εξεταζόμενου για την εισαγωγή σε συναφείς σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Δείτε εδώ.
Δείτε εδώ την απάντηση του υπουργείου Παιδείας.

Η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. κ. Ξουλίδου κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο σχετικά με το εξεταζόμενο μάθημα της Πληροφορικής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Δείτε εδώ.
Δείτε εδώ την απάντηση του υπουργείου Παιδείας.

Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Καλογιάννης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλο για επαναφορά της Γεωμετρίας σε όλες τις τάξεις της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Δείτε εδώ.
Δείτε εδώ την απάντηση του υπουργείου Παιδείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου