Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Μετεγγραφές φοιτητών 2014 - Την άλλη εβδομάδα τα αποτελέσματα

Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» του Γ. Παπαδάκη ότι στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των Μετεγγραφών Φοιτητών 2014.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η αγωνία χιλιάδων φοιτητών τελειώνει και πλέον όσων εγκριθούν οι αιτήσεις θα μπορούν να εγγραφούν στο εαρινό εξάμηνο της νέας τους σχολής.

Το panelladikes24 θα ενημερώσει για οποιαδήποτε εξέλιξη. Ελπίζουμε το υπουργείο Παιδείας να τηρήσει το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. 


11 σχόλια:

  1. Νωρίς....αλλά εντάξει Κλάιν Στην Ελλάδα είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει βγει καμιά νεα ανακοίνωση σχετικά με τη μετεγγραφή...γι'αυτήν την εβδομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και όμως, πάει και η δευτέρα ψωρίς κανένα νέο, οπότε, αν --- αν λεω βγαλουν αύριο την ανακίνωση τα αποτελέσματα θα βγούν την τετάρτη, και απο τετάρτη πέμτπη και πάει λέγοντας.
    Υπομονή αλλά μέχρι πότε???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Sto plhroforiako susthma solon (http://solon.it.minedu.gov.gr/) emfanizetai pleon ena neo mhnuma kai oxi to xalasmeno "robo-anthropaki" pou emfanizontan mexri exthes. Elpizw afto na einai ena kalo simadi kai oti exoun arxisei tin epeksergasia twn apotelesmatwn. Kalh epituxia se olous !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποτε επιτελους;;;; ας ελεγαν απ την αρχη οτι δεν σκοπευουν να τα βγαλουν ΠΟΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oute simera kamia ekseli3h kala pame..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.mycampus.gr/my_news/foititiko_protoselido/meteggrafes_foititon_2014__h_imerominia_anakoinosis_ton_onomaton.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για τους τριτεκνους τι θα ισχύσει σε σχέση με τις μετεγγραφες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή