Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Χάνονται οι ελπίδες για την εισαγωγή στις Αστυνομικές Σχολές το 2014;

Όσο περνάει ο καιρός τόσο δυσκολεύει η πιθανή επαναφορά των Αστυνομικών Σχολών στο Μηχανογραφικό Δελτίο 2014.

Πολλοί υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων αγωνιούν για το αν θα μπορέσουν να δηλώσουν φέτος τις Αστυνομικές Σχολές όπως και πέρσι μετά την αλλαγή της απόφασης με την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας από τη Βουλή. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν ενώ ο προγραμματισμός των εξετάσεων κορυφώνεται. 

Όλοι όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στις φετινές εξετάσεις πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις από 10 έως 25 Φεβρουαρίου. Στις αιτήσεις αυτές, πέρα από τα προσωπικά στοιχεία τους, οι υποψήφιοι πρέπει να δηλώσουν και τα μαθήματα επιλογής που θα εξεταστούν σε πανελλαδικό επίπεδο. Ως γνωστόν, οι Αστυνομικές Σχολές βρίσκονται στο 5ο επιστημονικό πεδίο που για να μπορεί κάποιος να δηλώσει σχολές αυτού του πεδίου πρέπει να εξεταστεί στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Με βάση την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας στην οποία αναφέρεται ότι οι Αστυνομικές Σχολές δε θα βρίσκονται στο Μηχανογραφικό Δελτίο, πολλοί υποψήφιοι που είχαν ως στόχο να επιλέξουν το 5ο πεδίο για τις συγκεκριμένες σχολές θα αναθεωρήσουν τα πλάνα τους. 

Άρα τι μπορεί να γίνει τώρα; 
- Ή τίποτα και η κατάσταση να παραμείνει ως έχει. 
- Ή να υπάρξει κάποια αλλαγή της απόφασης μέχρι τις 25/2 και να υπάρξει κάποια πρόβλεψη για όσους έχουν καταθέσει την ηλεκτρονική αίτηση. 
- Ή να υπάρξει αλλαγή της απόφασης μετά τη λήξη των αιτήσεων, πράγμα που θα φέρει σε δύσκολη θέση το υπουργείο Παιδείας για τον προγραμματισμό των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2014. 


147 σχόλια:

  1. dwste mia teliki apofasi epitelous...den antexetai auto pou ginetai...!!!! karkino exoume vgali...eleos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ μένω με Αρχές Οικονομίας και Μαθητικά Γενικής...πιστεύω ότι θα κάνουν κάτι στο τέλος.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω μαζι σου... δε γίνεται να μην πάρουν καθόλου άτομα!!

      Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και γω θα κρατήσω τα μαθηματα επιλογής..αυτοι μπορεί μέχρι και την τελευταία στιγμη να τα αλλαξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρώ ότι πρέπει να σας ενημερώσω για αυτά που έμαθα. Χθες ήμουν σε ετήσιο χορό ενός συλλόγου στον οποίο ήταν και ο Κυριαζιδης με τη γυναίκα του. Μου είπαν ότι καταθεσε ένας υπουργός επίκαιρη έτσι ώστε να συζητηθεί το θέμα στη Βουλή,αλλά μου είπε ότι δύσκολα να είναι θετική η απάντηση... Το καλό είναι ότι ο υπουργός ακόμα δεν έχει απαντήσει.. Τους οφείλει μια απάντηση... Μην τα παρατατε στείλτε mail και επικοινωνήστε με όλους τους υπουργούς... Ακόμα υπάρχει ελπίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nomizw oti polla paidia ta exoun paratisei....!!! min masate re....sunexiste....taileutaia vdomada einai pou mporoume na kanoume kati...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To thema dn exei liksei akoma...kante katalhpseis o.ti perna apo to xeri sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΤΖΗ ΔΕΝΔΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ, ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ.
    ΟΤΑΝ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ(ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΙΕΣ) ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ;ΟΤΑΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ;ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ma den 8a mas proslavei twra...!!! gia to 2016 milame....2 xronia meta....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MAGKES EGW PISTEVW OTI PREPEI N SINEXISOUME TIS PIESEIS DIOTI DN KSEROUME POTE...EKLOGES ERXODE K DN KSEROUME AN EINAI PROEKLOGIKO KOLPO H OXI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Σχολή Αξιωματικών θα υπάρχει ώς επιλογή μόνο για υπηρετούντες αστυνομικούς που θα πάρουν μέρος στις πανελλαδικές. Ωστόσο δεν αποκλείεται, μετά από συνεννόηση με την τρόικα, να ξεκλειδώσει τελικά η επιλογή των Αστυνομικών Σχολών, αλλά μόνο για όσους μπορούν να περιμένουν να εισαχθούν δύο χρόνια μετά, όπως έγινε με τους περσινούς επιτυχόντες.

    Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η ακριβής προθεσμία για την υποβολή της δήλωσης του Φεβρουαρίου που θα πρέπει να συμπληρώσουν όλοι οι υποψήφιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ 500 ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ,ΕΝΩ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 10 ΜΕΧΡΙ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.ΚΟΙΝΩΣ,ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ.

      Διαγραφή
  12. dld les na les na einia thema tts troikas,,,k go afto pistevo,,omos t xronika perithoria stenevun prepi na pun kati ksekathara,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακομα πιστεύετε σε κατι θετικό ;; Βρείτε μη σχολη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν νομίζω να πήγε κανεις να έκανε δήλωση! Πηρα τωρα τηλεφωνο στο υπουργειο παιδείας και μου είπαν οτι μέχρι τελος της ημέρας θα βγει η απόφαση που εκει οτι θα μπουν κανονικά . Δεν ξερω τι να πω. Θα με τρελάνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΩΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΠΕΙΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ!!! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ

      Διαγραφή
  15. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ......... ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΙΚΕ. ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΠΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ........ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχουν δωσει επισιμη απαντηση βρισκεται στην εγκυκλιο που βγηκε την προηγουμενη βδομαδα,ειπωθεικε και σημερα στη τηλεοραση : οι σχολες αστυνομιας δεν θα δεχτουν ιδιωτες! Δυστυχως οι ανθρωποι δεν σεβονται τον κοπο και την αγωνια ολων μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Sot get η είσαι μεγάλο αρχ@@αα και παίζεις με τον πόνο μας η στειλε το τηλ που πήρες να πάρουμε και μεις..αλιως είσαι μεγάλο κολοπαιδι και θα τα βρεις μπροστά σου αυτά που κανείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΕΦΟ 210 3443644
    Πάρτο και βαλετο εκει που ξερεις που θα βρησεις εσυ εμενα . Και αν θες να μάθεις εμενα με καίει ποιο πολυ απο εσενα γιατι δίνω δεύτερη φορα.. Ως προς τα αλλα παιδιά : μου ειπε οτι προς τα εκει παει το πραγμα . Και της λεω είστε σίγουροι και μου λέει ναι μέχρι τελος της ημέρας θα βγει η απόφαση. Εκτός και δεν ξερει τι της γινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. παιδια πειρα κ μ ειπε ενας αντρας οτι μαλλον θα παρουν και πως μεχρι αυριο θα βγει ανακοινωση αλλα αφου ειχαν τετοιο σκοπο γιατι δεν το βγαζανε νωριτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο υπουργειο παιδειας πηρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. στο τηλεφωνο που δινει ο σοτ γερ το υπουεγειο παιδειας ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δοκιμάστε να πάρετε και εδώ ένα τηλέφωνο 213 2054000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πήρα μόλις στο υπουργείο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια απάντηση ακόμα... Αν υπάρξει θα ανακοινωθεί σε δελτίο τυπου.. Αυτό μου είπαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ναι το αφηνουν ανοιχτο χθες προχθες βγαλανε ανακοινωση π λεει οτι δεν θα ναι σημερα τα μασανε αυριο θα πουν ναι ποσο τρελα θεε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. magkes oi tupoi dn einai treloi....kaaati krivetai pisw apo ooolo auto...kapoies desmeuseis kapoia logia pou den prepei na emfanistoun stin troika ...kati sto diaolo to opoio den katalavainw...kaneis den exei oreksi na paiksei me mas....kaaati krivetai...alliws den dikoaiologountai oi eidikoi frouroi oute oi purosvestes oute to gegonos oti dn piezoume na mpoume fetos alla meta apo duo xronia....pragma pou den epireazei to mesoprothesmo...kati krivetai kati diakyvevetai...to opoio dn mporoume apo ti thesi pou eimaste na katalavoume....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. De m les re megale ec k ola t'alla ta asteria posoi mpatsoi pisteueis oti prepei na antistoixoun se 10 ekatomuria lao ? Oi radionautiloi twn ikarwn dld gt bainoun sto mhxanografiko ka8e 3 xronia ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ''ΜΠΑΤΣΟΙ'' ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ.
      ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ,ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΤΛ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ;

      Διαγραφή
  27. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΝΔ,ΑΝ.ΕΛ,ΔΗΜΑΡ,ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Βλέπεις οι μπάτσοι όπως του αποκαλείς εσύ, που δείχνει καθαρά ότι τους μειώνεις, να φτάνουν στην χώρα μας,καθώς βλέπεις ότι η εγκληματικότητα αυξάνεται.. Πιστεύεις δηλαδή ότι είναι λογικό;; Ας μην πάρουν ρε φίλε και μετά θέλω να δω τα ποσοστά εγκληματικότητας και τρομοκρατίαΣ να αυξάνονται... Πας καλά;;; Πολύ σκέφτηκες για να τα πεις όλα αυτά;; Στις άλλες τις χώρες δεν χρειάζονται αστυνομικούς,καθώς οι πολίτες από συνείδηση και μόνο είναι νόμιμοι.. Βλέπεις τους Έλληνες να έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά με αυτούς;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ποιό παράνομος απ'όλους είναι η κυβέρνηση . Και οι αστυνομικοι λοιπόν είναι η κυβέρνηση . Ελπίζω το διαβασμα σου να μην είναι το ίδιο πρόχειρο με την ενασχοληση σου με τα κοινά

      Διαγραφή
  29. Οτι δηλαδη το ίδιο είναι οι ραδιοναυτίλοι με τους αστυνομικούς!!!την ίδια δουλειά κάνουν,το ίδιο απαραίτητοι είναι και τις ίδιες ανάγκες έλλειψης προσωπικού έχουν να καλύψουν.Με τη λογική σου ούτε οι λοιπές στρατιωτικές σχολές έπρεπε να είναι κάθε χρόνο στο μηχανογραφικό.Και για να σε ενημερώσω ο θεσμός των ραδιοναυτίλων προβλεπόταν πάντα να μην είναι κάθε χρόνο στο μηχανογραφικό. Δεν σταμάτησε ξαφνικά στα μέσα της χρονιάς οπως η αστυνομία λόγω παγώματος προσλήψεων.Άντε λοιπόν ασχολείσου με τίποτα άλλο και κούνα λίγο το κεφάλι σου μπας και δεις να κουνιέται κανα γραμμάριο μυαλού.Ο κάθε βλάκας γράφει ότι θέλει επειδή δεν έχει δουλειά να κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Milhse to17 xrono pou 8elei na ginei batsos . Eisai pou eisai volepsakias panivlakas toulaxiston trava diavase kai ligo

      Διαγραφή
    2. Απο που συμπαίρανες αμόρφωτο κολόζωο οτι είμαι 17χρονο??απο την αποστομωτική απάντηση που σου έγραψα μάλλον. Το αν θα διαβάσω ή όχι για να γίνω αστυνομικός- κι όχι μπάτσος όπως με περίσσια έπαρση εκ του ασφαλούς γράφεις πίσω απο ένα pc σαν αδερφή που είσαι-
      είναι δικό μου θέμα.Εσύ απλά κάτσε στο σπιτάκι σου ,στον υπολογιστή σου και μπές στα φόρουμ που δεν σε ενδιαφέρουν καν για να διαπληκτιστείς διαδυκτιακά με 17χρονα ακριβώς επειδή δεν έχεις τίποτα πιο αξιόλογο να πράξεις..Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου ,είσαι απλά ΑΝΟΗΤΟΣ.

      Διαγραφή
    3. vlaka sto 7:54 kai 8:45 se xeftilise o aderfos sto 8:15..
      ante kofto kefali sou twra kathisteri....

      Διαγραφή
  30. Sorry ki olas re paidia diavazete kai ka8olou h mono 3ekatinoiazeste ? Perimede na paei 20-25 kai vlepoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο γαμιας της ανωνυμης αδερφης10 Φεβρουαρίου 2014 στις 8:20 μ.μ.

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ουγκ ουγκ ουγκ πιθίκια

      Διαγραφή
    4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  31. Λοιπόν πήρα στο τηλ που είπε ο sot get και μου είπε να πάρω αύριο μήπως υπάρξει κάποια εξέλιξη...σορρυ αδερφέ αλλά τοσοι άκυροι που μπαίνουν εδω και λένε τα δικά τους ..που να ξέρω κ γω ποιος μιλάει σοβαρά και ποιος παίζει με τον πόνο μας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ενταξει ρε ΛΕΦΟ !!!. Τουλάχιστον εγω δεν πρόκειται να πω κατι απο το κεφάλι μου. Οτι μου πουν αυτοί οι παπαρες λεω και εγω σε εσάς..εχεις δικιο ποιο πανω σβαζονται.. Μερικοί το έχουν περάσει για κέντρο αποκατάστασης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. αγορινες ξερει κανεις ποσο ηταν η βαση για την αστυφυλακων περυσι γενικη σειρα και αν ξερει που μπορει να φτασει φετος ευχαριστω :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατσε να μπει στο μηχανογραφικο και βλεπουμε μετα που θα φτασει Μη προτρεχεις.

      Διαγραφή
  34. Αν δεν κανω λαθος γυρο στο 14 το ιδιο και αξιωματικών ,στα επαλ ηταν 18 με 19...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις τωρα θελετε να περασετε αστυνομια που δεν ξερετε ποσο ηταν οι βασεις; αξιωματικων 14; σιγα μην ηταν κ χαμηλοτερη απο την αστυφυλακων! Ασχετοι...

      Διαγραφή
  35. makges dld n elpizoume thetika gia t thema afto...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αδέρφια..καθε φορα που επερνα μου ελεγαν ότι δεν θα πάρουν...τωρα πήρα στο τηλ του sot ger και μου είπαν πάρε αύριο....τι να σας ;;εγώ παντως εταξα 2 λαμπάδες στην Παναγία μπας και γίνει το θαύμα.....SOT GER τι ακριβως σου είπε αδερφέ;;;γτ σμρ τελικά δεν βγήκε ανακοίνωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. magkes apoti exw ktlv pados avrio k gnk aftes tis meres mipos etoimazoun kapoia anakoinwsh...?dld dn einai oristiko aft p egine ap tn aitish?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε παίδες περνω στο τηλ που σας ειπα την ρωτάω τα σχετικά και μου απαντάει με τόση σιγουριά ναι θα μπουν κανονικά και της λεω είστε σίγουροι την Παρασκευή μας είπαν το αντίθετο και μου ξανα λέει ναι ναι θα μπουν περίμενε μέχρι τελος της ημέρας θα βγει η ανακοίνωση απο το Υ.Π. Αυτο που ειπε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΟΛΥ ΒΡΙΣΙΜΟ....ΓΤ ΤΗΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ..ΤΟ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

      Διαγραφή
  39. dhladh ennoei gia avrio mexri t telos ts hmeras...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι σημερα εννοούσε αλλα δεν είδαμε χαιρι... Αυριο αν τα καταφέρω θα την ξανα παρω τηλ. Ποιο πολυ μιλάω με αυτήν παρα με την δικιά μου. Εχω βαρεθεί !!!

      Διαγραφή
  40. opote pistevw avrio methavrio th uparxrei kati thetiko...dn gnt n lene m toso sgr nai tr....kt etoimazoun...AVRIO FOUL TILEFWNA DN EXEI TELIOSEI TPT...k oti nea exoume edwww

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. nai magkes...oloi tilefwna aurio...einai paranomo kai antisyntagmatiko...kai pros theou min tsakwneste metaksy sas.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Παιδιά οτι μου ειπε σας λεω εκτός και ειναι μαλακό και τα λέει για να μας ξεφορτωθεί . Που δεν θελω να το πιστεύω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. magkes pira st upourgio pedeias k m lene oti tha mpoun k oti uparxei aft t endexomeno k m eipan n mn kanw akm tn dilwsh k n perimenw......ORMATEEEEEEEEEEEE...PRIKSTETOUS .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ!!!

      Διαγραφή
  44. G PES THL ...EGW PIRA EDO 2103442072 K MU IPE OTI AKOMA PERIMENUNE,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μακάρι παιδιά μακάρι!Ο Θεός βοηθός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Παιδια παρτε εδω:210 3443644 να δουμε τι θα πουν σε εσας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. na anamenoume kapoia apantisi merxri to apogeuma m eipan...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛ(2103443644) ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. emena antras to sikwse kai m eipe auto pou eipan kai ston "anwnimo 11:05"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Παιδιά εγω σημερα δεν πηρα . Θα παρω σε λιγο και θα σας πω αλλα αφού είπανε να περιμένουνε σε τοσα ατομα ας περιμένουνε λιγο ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΑΙΔΕΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πήρα τηλ στο κ κυριαζιδη και μου είπε να συνεχισουμε το διάβασμα γτ λέει περυσι τον Μάρτιο είχε γίνει η δουλεια..

      Διαγραφή
    2. Ρε εξυπνε τοτε πως θα το γραψουμε στη δηλωση. Εμας σημερα μας εφεραν τα χαρτια για δηλωση και εχει τεφα στρατο και εμπορικο ναυτικο. Αμα το δωσουμε τωρα που η αστυνομια ειναι εκτος δε θα το εχουμε δηλωμενο. Μεχρι τις 25/2 δηλωνουμε. Αρα μεχρι τοτε πρεπει να βγει .

      Διαγραφή
    3. Και επισης πιο μαρτιο λες. 17 ιανουαριου βγηκε περσυ

      Διαγραφή
    4. signomi r pedia ala olo avrio k avrio k se lg,,,k tpt dn ginete eleos dld ti dulema trwmeeeeeee

      Διαγραφή
  52. Dhladh paidia mexri t apogeuma mporei na vgei anakoinwsh oti tha paroun paidia sthn astunomia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Σιγα μη βγει. Αφου σας κοροιδευουν. Εγω πιστευω οτι ετσι οπως κοιμαστε κ δε κανετε τιποτα θα παρετε τα 3 σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΦΙΛΕ.ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ''ΚΟΙΜΑΣΑΙ'',ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΗΡΩΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εγω φιλε μου περασα περσυ αστυφυλακων. Τωρα ειναι σειρα σας. Αμα δεν πιεζετε δε προκειται να γινει τιποτα. Εγω περσυ μεχρι και ονοματα ειχα ανταλλαξει με αυτους που απανταν στα τηλεφωνα. Σκουλαρικι το ειχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Παιδιά ας μείνουμε αισιόδοξοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εξυπνοτερε του 2.23 εγώ σου λέω τι μου είπαν από το γραφείο του βουλευτή....ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ...και αν ναι..τι του πανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. EGW PIRA ST UPOURGIO PEDEIAS K M EIPANN oti th paroun k oti n perimenoume k n mn dilosoume tpt akm....AFISTE MWRE TN EKSIPNAKIA P MPIKE STN ASTINOMIA K TR T PEZE EMPIROS..KLASE MAS 2 MADRES TR K DROMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Emena paides o ypodieythynths t sxoleiou mou mou eipe oti efoson apo xthes mas edwsan xarti gia aithsh kai den exei koutaki.astynomias einai exei teleiwsei to thema dls einai adynato na mpoun fetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ρε παιδια μπορει να αλλαξει η αποφαση ασχετος αν στειλανε απο χτες τις δηλωσεις.Μπορει να ερθει χαρτι αποκλιστηκα και μονο για τους υπιψηφιους των αστυνομικων και να ειναι σαν εξτρα δηλωση δεν ειναι εκει τι θεμα αλλα στο οτι μας ειπαν χτες σημερα μας λενε σημερα και τιποτα ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. re gt skefteste arnitika...efoson tr ap t upourgio exoun arxisei oti mas lene thetika giafto t thema einai pl kl simadi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. to upourgio mono prwina einai anoixto;;; na min epixeirisw tilefwno;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ....ΚΛΑΙΩ!!!! ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕς ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΙ Μ ΛΕΕΙ....ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ....ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΩ ΔΗΛΑΔΗ....ΚΑΙ Μ ΛΕΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ "ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ"..........ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΜΟΛΙΣ Μ ΤΟ ΕΙΠΕ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟ ΠΟΘ Μ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ...ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ!!! ΚΑΙ Μ ΛΕΕΙ "ΝΑΙ ΝΑΙ....ΣΙΓΟΥΡΑ"

    ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΑΙΔΙΑ....ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑ ΝΑ...
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΤΕ GOOGLAΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΩΡΑΣ.
    ΝΑΙ ΘΑ ΠΑΡΠΥΝ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΕΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΕΡΣΙΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. nai paidia kai ego pira !! ta kataferameeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. re pedia vgike puthena episimi anakoinosi ??/ stilte kanena link

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μπράβο ρε παιδιά!!!!!!!!! Όμως ας περιμένουμε για επίσημη ανακοίνωση μην ενθουσιαζόμαστε και μετά λένε πάλι άλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. einai thema xronou na to vgaloun sto site..i apofasi exei parthei !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. http://www.protothema.gr/greece/article/352466/meso-panellinion-kai-fetos-oi-eisakteoi-stis-astunomikes-sholes-/ Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231294787 PEDIA KLEWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. thn ekane tin douleia tou o arvanitopoulos...prepei na toy to anatapodwsoume...k as mas evgale tin psuxi....;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΝ...ΕΜΕΙΣ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΦΙΞΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΤΑΦΑΡΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ...ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΧΟΙΜΑ ΚΕΡΔΙΘΗΚΕ...ΣΕΙΡΑ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ....ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ... !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. επίσης θεωρώ σωστό μετά την επίσημη ανακοίνωση να καλέσουμε όλοι στο πολιτικο γραφείο του αρβανιτοπουλου και να τον ευχαριστήσουμε γτ πήρε πάνω του το θέμα και παραμέρισε τον δενδια που φώναζε ότι δεν χρειαζόμαστε αστυνομικούς..ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ...ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. psifise ton kiolas esu to maio..na ton euxaristhseis epeidh ekane to autonohto afou mas evgale th panagia tosous mhnes..merikoi eiste pragamtika ektos pragmatikothtas.

      Διαγραφή
  74. Μπρααααααααααααααααααβο ρε παίδες ΜΠΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΙΜΙΑ...ΤΑ ΚΑΤΕΦΕΡΑΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μετα απο τετοια ψυχολογικα καψονια 3.5 μηνες ελπιζω να ριξουν και αλλο τις βασεις!! χαχαχαχα Οπως και να εχει καλη επιτυχια ρε αλανια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!!ΜΕ ΠΙΚΡΙΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΥΣ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ ,ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΔΕ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΚΑΝΕ.ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΙΛΑΩ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΒΥΘΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΚΙΩΣΗ ,ΤΗ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ.ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΕΙΡΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. gia ton arvanitopoulo milame....!!! o arvanitopoulos apo tin arxh itan anti8etos sto na vgoun oi astunomikes sxoles apo to mixanografiko....!!! o idios kiolas eixe kaneis anafora sti vouli sxetika me to 8ema...!!! apo tin stigmi pou o dendias erikse to mpalaki ston arvanitopoulo itan 8ema xronou na allaksei i apofasi...!!! gi'auto ton logo pisteuw oti xrwstame ena euxaristw toulaxiston ston arvanitopoulo....!!!! egw 8a to kanw toulaxiston...!!!

      Διαγραφή
    2. ΑΔΕΡΔΕ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.....ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ-ΠΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ...ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ(μια αδικία που κατάβαση αποτελει ευθύνη του δενδια)...ΔΕΝ ΝΟΜΟΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ....

      Υ.Γ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΨΙΦΗΣΩ ΚΙΟΛΑΣ...

      Διαγραφή
    3. ΛΕΦΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΙΡΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΗΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΣ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΕΣ!ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ.

      Διαγραφή
  77. pedia h siginish einai megali pragmatikaaaaaaa bravo massssssssssss,,,,,,,,,,,,,,,,,,tora meni na einai oi eisakteoi pali kapu sts 500 ,,gt alios tha ine oi vasi st ipsi:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Παιδιά τι γίνεται με την αστυνομία τελικά θα μπουν σίγουρα και φέτος και του χρονου στα μηχανογραφικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Παιδια το πετυχαμε κ μπραβο μας.!! Ελπιζω να τ πουμε στην σχολη ολοι μας.! Αμα ξερουμε ποιος ειναι ποιος.! Χαχα..καλη επιτυχια παιδια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 8a fwnazoume "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" kai opoioi gurisoun 8a sumainei oti itan enas apo edw pou polemise gia tin adikia....;)

      Διαγραφή
    2. σε 2.5 χρονια απο τωρα θα τα πουμε αρκετοι θελω να πιστευω απο εδω. Για να μη γινουμε ρεζιλι θα ρωτησουμε κανα ατομο που εχουμε στο δωματιο ΑΝΩΝΥΜΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ . ελπιζω να τα πουμε παιδεςςςςςςςςςςςςςςς ΓΑΜΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

      Διαγραφή
  80. BRAVOOOOOOOOOOOOOOOO RE MAKGEEEEEEEES PERASE T SWSTO K T DIKIO...!!!!!!!!!!SIXARITIRIA S OLOUS EKTOS AP KAPIOUS MALAKES-ANARXIKOUS P KOROIDEVAN K EIRONEVODOUSAN....AAAA K OSO GIA ESAS P EXETE PERASEI ST SXOLH ASTIFILAKWN MN T PEZETE AGRIOI TSOUTSOURIASA....;)ERXOMASTE K EMEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΡΕΕΕΕΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΑΑΑΑΩ ΟΛΟΥΥΥΥΣ ΡΕ..ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ!ΜΠΡΑΒΟ..ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ρε παιδιά σας παρακαλώ πείτε μου σας παρακαλώ πολύ είναι σίγουρο ότι θα ανοίξουν????? έχω πεθάνει από την αγωνία μου, είναι η μόνη σχολή που θέλω να περάσω!!!!! Είναι σίγουρο?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι σιγουρο φιλε...ειδικα εσενα μπορει να σε κοψουν...χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  83. συγαχαρητήρια παίδες .Είμαι ο αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ που έγραψα τις προάλες.Επαληθεύτηκαν οι προβλέψεις μας προς ευχάριστη έκπληξη όλων . Σας το είχα πεί να μην απογοητευτείτε.Τώρα τα καταφέρατε. Καλή επιτυχία στις εξετάσεις και να έρθετε γρήγορα στο σώμα γιατί έχουμε ανάγκη απο νέους,μάχιμους και ικανούς συναδέλφους.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα και ηρεμα νυχτερια σου ευχομαι και ευχαριστω για την θετικη σου ενεργεια

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε πολύ!!!Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά,εύχομαι να πραγματοποιείσετε τα όνειρά σας!!

      Διαγραφή
  84. Άντε παιδιά χαλάλι οι κόποι!!! Με το καλο όλοι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. παιδια τωρα που μπηκε μπορειτε να μου πειτε ποσο ήταν η βαση πέρσι και πόσο αναμένεται να ειναι φετος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε πέρσι ήταν γύρο στο 14 και 15 αξιωματικών,στα ΕΠΑ.Λ ήταν 18 λόγο θέσεων ,τώρα είναι αναλόγως πώς θα γράψουν τα παιδιά, η σχολή Ικάρων έπεσε στο 16 πέρσι οπότε τα θέματα είναι το ζόρι....

      Διαγραφή
  86. φετος δινουν περισσοτεροι μαθητες η λιγοτεροι... παντως φοβαμαι οτι θα παρουν λιγα ατομα πχ 200 μονο και μονο για τις εντυπωσεις και για να μην γινουν στοχος και παει η βαση 18000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Βάσεις και παπαριες κατσετε να διαβάσετε για να μην φοβάστε ούτε βάσεις ούτε τιποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. φιλε μου ναι αλλα οσο και να διαβασεις μορια πανω απο 17000 ειναι δυσκολο να πιαστουν και το θεωρω αδικο παλια η βαση να ηταν 12.500 με 13.000 και τωρα να φτασει 17 18....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ!
    Τα παιδιά που θα περάσουν στις σχολές της αστυνομίας στις πανελλήνιες του 2014 πότε θα μπούνε στις σχολές?? Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ panelladikes24.blogspot.gr ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ,ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΜΕ.
    ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ blog ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ''ΠΕΜΠΤΗ, 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013''.ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ(Ή Ο ΤΡΙΤΟΣ) ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΜΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
    ΥΓΙΑΙΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ.

    ΠΕΝΘΕΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΘΗΣ.
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή