Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αιτήσεις Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων Δημοσίων ΙΕΚ Εαρινού 2014 Α΄

Αιτήσεις Συμμετοχής (έως 23-02-2014)
Ειδικότητες Ι.Ε.Κ. 2013-2014 (2014 Α΄)
Έναρξη νέων ειδικοτήτων Δ.ΙΕΚ Εαρινού Εξαμήνου 2014 Α΄
Εγγραφές Εαρινού Εξαμήνου ΙΕΚ
Εκπαιδευτικό σύστημα
Επαγγέλματα και Επίπεδα εκπαίδευσης
Προγράμματα Σπουδών Ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ.

Ανακοίνωση
Η ηλεκτρονική αίτηση στην ιστοσελίδα http://dioni.sch.gr η οποία θα παραμείνει ανοικτή μέχρι και την Kυριακή 23/2/2014 και ώρα 24.00 αφορά αποκλειστικά υποψήφιους που θέλουν να εγγραφούν στο Α΄ εξάμηνο κατάρτισης (ειδικοτήτων ΙΕΚ).
Οι κάτοχοι πτυχίου ΤΕΛ, ΕΠΛ, ΤΕΕ, ΕΠΑΣ – ΕΠΑΛ του ΥΠΕΠΘ, καθώς και οι πτυχιούχοι ειδικοτήτων ΕΠΑΣ του Ο.Α.Ε.Δ ή του Ο.Τ.Ε.Κ. ή του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Απασχόλησης ή του ΟΓΕΕΚΑ – ΔΗΜΗΤΡΑ του Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και οι πτυχιούχοι ειδικοτήτων ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θες/νίκης, μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το Α΄ εξάμηνο κατάρτισης ειδικοτήτων ΙΕΚ, μέσα από το ηλεκτρονικό σύστημα. Στις περιπτώσεις πτυχιούχων ΕΠΑΣ επιλέξτε ως τίτλο σπουδών το ΤΕΕ.
Σε περιπτώσεις που δεν αναγράφεται βαθμός Μαθηματικών ή Νέων Ελληνικών στον τίτλο σπουδών, εισάγετε τον αντίστοιχο βαθμό της πιο πρόσφατης στο απολυτήριο τάξης όπου έχει διδαχθεί το αντίστοιχο μάθημα.
Με την εκπνοή της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και με βάση τα στοιχεία των υποψηφίων θα προκύψει κατάταξη με βάση συγκεκριμένους κανόνες μοριοδότησης και θα δοθεί στο εκάστοτε ΙΕΚ για την τελική επιλογή και εγγραφή των σπουδαστών για το έτος 2013-14 (2014 Α΄).
Συνίσταται η χρήση Mozilla Firefox ή Internet Explorer για τη συμπλήρωση της αίτησης.
Στην αίτηση να προσεχθούν τα παρακάτω :
- Να καταγράψετε τον κλειδάριθμο-κωδικό που δώσατε για εισαγωγή στο σύστημα.
- Στο πεδίο Αριθμός Ταυτότητος : χωρίς κενά και μέχρι 8 χαρακτήρες/ψηφία. Το ίδιο ισχύει και αν στο πεδίο συμπληρωθεί ο αριθμός Διαβατηρίου (παραλείποντας όλα τα ψηφία μετά το 8ο).
- Όπου χρειάζονται ημερομηνίες να γίνεται επιλογή από το ημερολόγιο που δίνεται στη φόρμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου