Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ερώτηση στη Βουλή για την εισαγωγή ιδιωτών στη Σχολή Αστυφυλάκων και στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ

Το panelladikes24 θα ενημερώνει για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με το θέμα

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, προς τους υπουργούς Παιδείας & Θρησκευμάτων και Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, με θέμα: «Εισαγωγή ιδιωτών στη σχολή Αστυφυλάκων και στη σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015».

Την συγκεκριμένη ερώτηση συνυπέγραψαν, ακόμη 15 Βουλευτές.

Δείτε εδώ την ερώτηση, όπως κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων.


22 σχόλια:

  1. Μπορεί να βρίζουμε τους πολιτικους αλλά ο κύριος Βλαχογιάννης δείχνει να έχει πραγματικα συναίσθηση της ευθύνης του απέναντι μας...τον ευχαριστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ?ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Η ΟΧΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορει και μεσα στη βδομαδα..εως 15 μερες το πολυ..αρμοδιος για να δεχτει την ερωτηση των βουλευτων πλεον,ειναι ο υπουργος παιδειας κ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ..στελτε μειλ.παρτε τηλ.καντε κατι παντως.http://www.hellenicparliament.gr/Vouleftes/Stoicheia-Epikoinonias-Voulefton?MPId=6919b4cf-771f-46a9-b3b5-8db81f7fab12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΤΕΙΛΑ ΜΝΜ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ...ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ...ΤΠΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟ ..ΚΑΘΕ ΜΝΜ ΜΕΤΡΑΕΙ..ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ..ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΙΛ ΠΑΡΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΘΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εστειλα και εγώ.... ασ κάνουμε ότι περνάει απο το χέρι μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΤΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΗΣΩ:ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ i-school.e-steki.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά έχουμε κανένα νέο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οποίος έχει κανα νέο να το γράψει..μας έχει φάει η αγωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://panelladikes24.blogspot.gr exoume neotero?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/o-dendias-h-troika-kai-to-gkremisma-ths-elpidas-twn-mathhtwn-epistolh-mhteras.html αφηστε σχολιο και εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ιορδάνης Τζαμτζής: «Να δοθεί η δυνατότητα εισαγωγής ιδιωτών στη Σχολή Αστυφυλάκων και στην Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια επίσης καλή ιδέα θα ήταν να πάρουμε τηλέφωνο και στα κανάλια.Είναι γεγονός ότι τα Μ.Μ.Ε μπορούν με τη σειρά τους να ασκήσουν κάποια επιρροή.Το σίγουρο είναι πάντως ότι δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρομένα τα χέρια!!!Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε γιατί από αυτές τις ενέργειες κρίνεται το μέλλον μας,ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ για τα ΜΜΕ .. Μάθετε πληροφορίες σύντομα και πείτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΕΝΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Ο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/ti-apanta-o-dendias-sto-aithma-gia-aporrofhsh-sthn-astynomia-twn-epitygxontwn-stis-persines-panelladikes-eksetaseis.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή