Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Καθυστερεί(;) η ανακοίνωση των Βάσεων 2013

Η ανακοίνωση των Βάσεων 2013, για τους υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, αναμένονται και η υπομονή και το άγχος όλων των ενδιαφερομένων φτάνει στα ύψη. Από το υπουργείο Παιδείας δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ενώ σε συνέντευξη ο υφυπουργός κ. Γκιουλέκας είχε αναφέρει ότι οι βάσεις θα ανακοινωθούν μετά τις 25 Αυγούστου. Τι είναι όμως αυτό που ίσως καθυστερήσει την ανακοίνωση των φετινών βάσεων;

Πέρυσι, στις 16/08 το υπουργείο είχε ανακοινώσει τα στοιχεία των υποψηφίων που κρίθηκαν κατάλληλοι - ικανοί στις προκαταρκτικές εξετάσεις των Στρατιωτικών, Αστυνομικών Σχολών, των Σχολών των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού ή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τα αναφερόμενα στοιχεία οι υποψήφιοι μπορούσαν να απευθύνονται στο υπουργείο το αργότερο μέχρι και τις 23/08/2012. Η ανακοίνωση των Βάσεων 2012 είχε γίνει στις 27/08/2012. Κάτι ανάλογο γινόταν και τις προηγούμενες χρονιές.

Άρα και φέτος, αν ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία πρώτα αναμένουμε την ανακοίνωση των στοιχείων για τις ΠΚΕ και την περίοδο για τυχόν διευκρινίσεις και έπειτα την ανακοίνωση των Βάσεων 2013. Με βάση, όμως, την καθυστέρηση που υπάρχει και αν κρατηθούν τα προηγούμενα χρονοδιαγράμματα τότε στην καλύτερη περίπτωση οι Βάσεις 2013 θα ανακοινωθούν τέλη Αυγούστου εκτός και αν αλλάξει κάτι στη διαδικασία.


2 σχόλια:

  1. το δικαιο ειναι ολα τα επιστημονικα πεδια να ειναι ισοτιμα για τον υπολογισμο μοριων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω με τον παραπανω δεν θα πρεπει η θεωρητικη να ειναι υποδιαιστερη απο θετικη στις στρατ,σχολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή