Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή: Η επιστροφή των προνομίων στους αθλητές, μόνο οφέλη για την αθλητισμό και την νεολαία μπορεί να επιφέρει

HOCMε αφορμή την ψήφιση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο του Νομοσχεδίου για τα προνόμια των αθλητών και αθλητριών, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, η οποία για πολλά χρόνια εργάσθηκε για την επαναφορά των κινήτρων, θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Πολιτεία, τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κ. Αρβανιτόπουλο, και ιδιαίτερα τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Γιάννη Ιωαννίδη, για τις σημαντικότατες τροποποιήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας, οι οποίες μόνο οφέλη θα έχουν για την αθλητική νεολαία της χώρας μας και για τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Η επιστροφή των προνομίων και η, σε πολλές περιπτώσεις, ενίσχυσή τους σε σχέση με το παρελθόν, θα βοηθήσει σημαντικά τους νέους αθλητές και αθλήτριες στην επίπονη προσπάθειά τους, ιδιαίτερα μάλιστα στην εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή χαιρετίζει με πραγματική χαρά την παραπάνω εξέλιξη, με την ικανοποίηση ότι συνέβαλε σε μια προσπάθεια πραγματικά σημαντική για το μέλλον των αθλητών μας.

Δείτε επίσης:

«Οργάνωση και λειτουργία Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης και Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού και άλλες διατάξεις»
Οι επιβραβεύσεις διακριθέντων αθλητών περιλαμβάνονται στο άρθρο 38 του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας που έγινε δεκτό από τη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου