Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑΛ 2012

Από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού γνωστοποιείται ότι οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ (Ομάδα ’) θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 27-6-2012 μετά τις 11:00 π.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας. Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ (Ομάδα Α’) θα μπορούν, μετά τις 11:00 π.μ. της ανωτέρω ημερομηνίας, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Εντός των επόμενων ημερών, επίσης, θα δοθούν στη δημοσιότητα στατιστικά στοιχεία των γραπτών επιδόσεων για τους υποψηφίους, που πήραν μέρος στις εξετάσεις.
Τέλος, υπενθυμίζεται για άλλη μία φορά ότι όλοι οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (Ομάδα Α’ και Β’) πρέπει να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο μέχρι τις 5-7-2012 μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό ασφάλειας (password) που δημιούργησαν φέτος στο Λύκειό τους και τον 8ψήφιο κωδικό εξετάσεων.